fbpx
Penda deda mraz

Penda – pouzdaniji od Deda Mraza

Vodič za izbor poklona

Ko ne voli poklone?! Pošto Deda Mraz uveliko odmara jer do zime ima još dosta vremena, ukoliko tokom ovih vrelih dana nekoga želite da obradujete, za Vas je tu štamparija Penda sa svojim bogatim asortimanom najzanimljivijih i najkreativnijih poklona. Pokloni usrećuju i onog ko ih prima i onog koji poklanja. Poklanjanjem ukazujemo pažnju, izražavamo zahvalnost ili, jednostavno, nekome ko nam je važan želimo da ulepšamo dan. Ipak, postoje neke nijanse u odabiru koje će učiniti da ostavite pravi utisak. Evo nekoliko saveta koji će Vam olakšati izbor:

  • Kome poklanjate?

Od izuzetne je važnosti kome je namenjen poklon koji birate. Ukoliko se radi o vašim saradnicima ili poslovnim partnerima, savetujemo Vam da birate praktične predmete poput  kvalitetne olovke, priveska za ključeve ili flaše dobrog pića. Pendda Vam stoji na raspolaganju za sve tipove gravura i štampe da biste ove predmete personalizovali ili odštampali svoj logotip i(li) kontakt na njima. Ukoliko, pak, poklanjate nekome ko Vam je blizak i drag (bračni partner, prijatelji, rođaci) savetujemo Vam da pustite mašti na volju i budete dovitljivi. Izaberite majicu sa interesantnim printom, kišobran sa posvetom na dršci ili šolju koja će Vama drage ljude prilikom svakog ispijanja kafe podsećati na Vas!

  • Povodom čega poklanjate?

Ukoliko je u pitanju kompanijska proslava ili team building, imajte u vidu broj ljudi koji će prisustvovati! Za proslave tog tipa su idealne majcice sa štampom, USB priključci i, nezaobilazne, hemijske olovke. Ukoliko su u pitanju privatne proslave ( dečji rođendani, mature, devojačke ili momačke večeri) pravi izbor su svakako majice sa zabavnim i humorističnim motivima, ali i salvete, podmetači… Dođite i uverite se u bogat izbor koji Vam nudi štamparija Penda.

  • Kakav utisak želite da ostavite?

Razmislite dobro kakav utisak želite da ostavite na osobu kojoj nešto poklanjate. Da li želite da poklon podseća na Vas ili Vašu firmu? Ili možda da nekoga nasmejete? Ili da napravite uspomenu povodom važnog životnog trenutka? Šta god da je u pitanju, ukoliko Vam nije jednostavno da samostalno donesete odluku, pozovite nas i naš tim će Vam pomoći kako u izboru adekvatnog poklona, tako i u njegovoj izradi!

Štamparija Pendda- pouzdanija od Deda Mraza!