fbpx
Ljubitelji automobila - Penda reklamni materijal.jpg

Osvojite ljubitelje automobila našim promo proizvodima!

Kako automobil učiniti privlačnijim i zanimljivijim? Ako Vas je ovo pitanje mučilo jer volite svog četvorotočkaša, pročitajte nastavak teksta! Ako o ovome razmišljate jer nudite proizvode i usluge ljubiteljima automobila, ovo je pravi tekst za Vas! Pravi dodaci i gedžeti  mogu pomoći u različitim nepredviđenim situacijama u kojima se možete naći u saobraćaju. Vreli letnji dani ili snežna vejavica- nekoliko detalja u automobilu će ove neprilike učiniti  lakšim. Ukoliko su Vam potrebni promo proizvodi kojima ćete osvojiti sve vozače, evo nekoliko predloga!

Ovaj vid kompleta je zakonski obavezan u vozilu. Ipak, ukoliko odlučite da ga svrstate u promo materijal, nećete pogrešiti. Bilo kakva nezgoda i neprijatnost- prva pomoć je tu. Pokažite svojim klijentima i saradnicima da Vam je stalo i da brinete za njihovu bezbednost. Ovakvim promo proizvodom ukazujete pažnju i pokazujete da ste praktični! Sjajno, zar ne?!

Telefon je postao mnogo više od običnog sredstva za komunikaciju- telefon je neophodan deci, roditeljima, poslovnim ljudima… I niko ne voli kada se iznenada isprazni! Zato u štampariji Penda svim klijentima i marketinškim menadžerima prvo predlažemo da ovaj uređaj uvrste u svoj promo materijal! Zašto? Jer je praktičan i neophodan! Jer može da reši sve probleme u jednom trenutku! Dovoljno je da svoj mobilni telefon spustite na ovaj uređaj i ubrzo će biti spreman za upotrebu!

Ko voli da tokom vrelih letnjih dana sedne u pregrejan automobil? Ili da se uhvati za volan koji je vruć? Niko! Zbog toga Vam predlažemo praktičan i povoljan promo proizvod- štitnik od sunca za stakla. Praktičan kako zbog velike površine koja može da se brendira, tako i zbog svoje osnvne funkcionalnosti!

Svaka duža vožnja iziskuje češće pravljenje pauza i odmor. Ponekad je najlepše zastati i odmoriti se u predelima gde nema naselja i gužvi. Jednostavno, ponesite hranu i piće sa sobomo u rashladnoj torbi i obično poslovno putovanje može da se pretvori i u vreme za relaksaciju i uživanje!

Ukoliko Vam je potrebno još ideja ili saveta, pozovite štampariju Penda! Iskustva naših klijenata govore umesto nas!