fbpx

Originalni slavski pokloni!

Sezona slava je pravi trenutak za tematske promo poklone! Štamparija Penda Vam je i ove godine pripremila pregršt originalnih promo poklona, ako biste da budete drugačiji i zaobiđete tradicionalno poklanjanje šolja, olovaka i rokovnika. Ako ste rešili da u ovom periodu poklanjate promo proizvode, evo par predloga koji su u skladu sa prednovogodišnjom, slavskom tematikom!

Vinski setovi

Ima li elegantnijeg promo poklona od vinskog seta? Mi mislimo da nema! Zbog toga u štampariji Penda možete da birate između različitih vinskih setova. Drvena kutija ili kutija u obliku flaše sa različitim elementima namenjenim degustaciji vina- na Vama je da odaberete! Naravno, svaka od ovih kutija je pogodna za štampanje različitim tehnikama štampe. Naš tim je spreman da Vam ponudi konsultacije i posavetuje Vas oko odabira odgovarajuće tehnike!

Setovi noževa

Uz degustaciju vina ide i degustacija sireva! Luksuzni setovi noževa u posebnim poklon kutijama biće idealan poklon za ljubitelje sireva! Svaki set poseduje različite oblike noževa tako da će degustacija biti pravo uživanje i mini performans. Uz pojedine setove dobija se i daska sa sečenje ili serviranje! Poznajte nekog ljubitelja sireva ili i sami imate svoju proizvodnju sira? U tom slučaju ste pronašli pravi poklon!

Daske za sečenje i serviranje

Daske danas ne služe samo za sečenje, iako im je to bila prvobitna namena. Sve češće se na slavskim stolovima ili svakodnevnim večerama sreću elegantno obrađene drvene daske koje služe za serviranje. Morate priznati da je ovo zaista primamljiv detalj na svakom stolu, posebno ako uzmemo u obzir da ovakve daske obično služe za serviranje suhomesnatih proizvoda! Kad nas već vezuju pozitivna osećanja, zašto da one ne budu vaš odabir za promo poklon? Idealno ako imate svoj restoran ili proizvodnju hrane! A lasersko graviranje je naša preporuka kada je u pitanju brendiranje proizvoda kao što su daske za serviranje!

Vreme je poklanjanja, te ne bi bilo loše da svoje poklone rezervišete već danas! Ako još uvek niste odlučili šta ćete poklanjati ove godine, celokupnu ponudu našeg reklamnog materijala možete pogledati OVDE. A za sve informacije i pitanja, tim štamparije Penda Vam stoji na raspolaganju! Kontakirajte nas!


+ 381653399973