fbpx

Opremite svoj tim!

Da bi tim bio tim, on mora biti prepoznatljiv! Posebno ako su u pitanju sportski timovi! Bilo da nabavljate opremu za profesionalni sportski tim, školu sporta ili samo imate hobi sportski tim sa prijateljima- posebno je zadovoljstvo ako se i vizuelno uklopite! Evo šta vam nudimo!

Sportske majice

Verovatno prvi izbor- uvek! I to nije bez razloga, majice se svakako najviše nose i samim tim su najpotrebnije. U ponudi imamo širok izbor pamučnih i polo majica unisex, ženskih i dečijih, ali smo za ovu priliku odlučili da vam izdvojimo sportske majice! Izradjene od tkanine sa funkcijom upijanja i brzog sušenja idealne su za one koji se bave sportom, bilo profesionalno, bilo iz hobija! Različitih boja, sa mogućnošću personalizacije po vašoj želji, čine idealan deo opreme vašeg tima!

 

Jakne i vetrovke

Oprema kojoj se sportisti najviše raduju! Obezbedite im kvalitetne zimske jakne koje će poželeti da nose i van treninga ili utakmica! Za prelazne periode obezbedili smo šuškave vetrovke koje su nezaobilazan komad odeće nezavisno od toga da li ste sportisti ili ne! Personalizujte ih sa stilom i budite sigurni da će biti nošene!

 

Rančevi i sportske torbe

Nijedan sportista, niti profesionalni, niti iz hobija, ne može bez ranca ili sporstke torbe! Ranac mora biti prijatan za nošenje, dovoljno veliki i sa velikim brojem pregrada kako bi se ponelo sve što je potrebno! U ponudi imamo čak i interesantne vodootporne rančeve u više boja koji će se sigurno dopasti svima! Vrećaste rančeve takodje možete nabaviti kako bi se adekvatno izdvojila sportska obuća od ostatka ranca. A ako znate da nisu ljubitelji rančeva ili vi sami preferirate sportske torbe, bez brige- odaberite neku od naših sportskih torbi i personalizujte ih prema vašim željama!

 

Peškiri i sportske flašice

Za kraj, dva jednako neophodna sportska dodatka- peškir i sportska flašica! Odaberite komplet personalizovanih peškira- peškir za tuširanje, peškir za ruke i peškir za lice! A možete ih uzeti i pojedinačno! Takodje, u ponudi imamo i sportsku flašicu sa peškirom, ako biste da u jednom proizvodu imate oba. Ili odaberite personalizovanu sportsku flašicu u više boja, standardne veličine i oblika koja se može odložiti i na bicikli i u rancu i na drugim mestima predvidjenim za to.

Svi komadi sportske opreme, kao i drugi reklamni proizvodi, personalizuju se prema vašim željama, tehnikama koje odgovaraju tipu i materijalu proizvoda! Vaše je samo da odaberete svoj i osmislite štampu! Naše je da je uradimo kvalitetno!

Isprobajte nas!