fbpx

Opremite svoj kancelarijski prostor!

Sitnice nekad nisu samo sitnice! Ovo se posebno pokazuje tačnim kada je kancelarijski prostor u pitanju. Sve ono što se nalazi na kancelarijskom stolu u nekom trenutku zatreba! Zato je važno opremiti ga! Šta je to što je potrebno svakom kancelarijskom stolu? Evo naših predloga!

Olovke

Olovaka nikad dosta! Iako živimo u ,,digitalnom svetu“, pisanje rukom je i dalje najpraktičnije. Koliko god olovaka imali, budite sigurni da ćete ih u nekom trenutku iskoristiti! Obično se svi najradije opredele za hemijske olovke, no postoje i firme koje neguju korišćenje grafitnih olovaka! U našoj ponudi pronaći ćete obe vrste olovaka, u različitim bojama, koje možete personalizovati različitim tehnikama štampe. Ako ste ljubitelj drvenih bojica, nabavite i njih! Podvlačenje beleški olovkama u boji može biti jednako zabavno koliko i korisno!

 

 

Set za beleške

Nema kome nisu zanimljivi šareni setovi samolepljivih papirića za beleške! Ako važite za organizovanu osobu koja sve voli unapred da planira i piše podsetnike, ovo Vam je sigurno potrebno! Bilo da ostavljate podsetnike kolegama ili samo želite da ih obradujete inspirativnom porukom, setovi samolepljivih papirića će Vam biti od koristi! Na kraju, lepa su dekoracija za kancelarijski sto!

 

 

Notesi

Manji i za neke praktičniji od rokovnika, notesi su neizostavan detalj svakog kancelarijskog stola. Upravo njihova veličina dozvoljava da poslovne beleške ponesete sa sobom ukoliko je to potrebno. Staju i u najmanju žensku torbu! Uklopite ih sa bojama firme i pokažite klijentima da brinete o detaljima! Diskretan način da logo firme prikažete na svakom kancelarijskom stolu.

 

 

Sat

Ne, satovi nisu izašli iz mode! Mnogima je i dalje lakše da pogledaju u zidni ili stoni sat kada žele da saznaju kada je vreme za pauzu. Ovo je posebno praktično u kancelarijskim uslovima u kojima je neretko koriščenje mobilnih telefona ograničeno, a važno je da u svakom trenutku imamo informaciju o tačnom vremenu. Zato je sat neizostavan detalj svake kancelarije! Za ovu priliku posebno bismo izdvojili satove za kancelarijske stolove, koji ujedno čine i savršenu dekoraciju!

 

 

Celokupnu ponudu promo proizvoda možete pogledati OVDE! Ako su vam potrebne bilo kakve informacije, kako o promo proizvodima, tako i o različitim tehnikama štampe, ne oklevajte da nas kontaktirate već danas!

Tim štamparije Penda Vam je na raspolaganju!


+ 381 65 33 999 73