fbpx
Reklamne olovke Pendda

Olovke sa štampom

Želite da izradite reklamne olovke za promociju svoje firme ili brenda?

Ne tražite dalje! Štamparija Pendda vam nudi širok asortiman različiitih olovaka (drvene olovke, plastične olovke, olovke od biorazgradivih materijala, od aljuminijumskih legura).  I sami svakodnevno koristite olovke, zar ne? Zašto ih onda ne biste koristili kao koristan marketinški alat? Studije pokazuju da ljudi formiraju prve utiske o vama u prvih sedam sekundi sastanka.

Kako ostaviti trajan pečat potencijalnim klijentima ili kolegama? Vizit karte su dugo bile na vrhu lestvice kao najbolji način za davanje relevantnih informacija o Vama i Vašem poslovanju. Ali, pokazalo se i da reklamne olovke predstavljaju odličan način za deljenje informacija. I traju dugo!

Reklamne olovke Pendda stamarija

Olovke su relativno povoljne i prilagodljive personalizovanom brendiranju. Opštepoznato je da se korišćenjem promotivnih proizvoda razvija osećanje lojalnosti kod klijenta ili kupca, te se oni odlučuju za ponovnu saradnju. Najteži zadatak je odabrati pravi proizvod koji ćete brendirati.

Srećom, mi smo tu da vam pomognemo! Na osnovu višegodišnjeg iskustva i velikog broja povratnih informacija od strane naših klijenata, pokazalo se da su olovke sa štampom jedan od najboljih proizvoda za reklamiranje i promovisanje nekog proizvoda. Nezavisno od toga da li se obraćate grupi ili pojedicu, olovke su sjajan način da Vaš brend bude primećen i zapamćen.

Svi vole poklone, ali to ne znači da su svi pokloni dobri. A olovke su uvek dobre! U štampariji Penda posedujemo širok spektar otisaka, pa olovke sa vašim logotipom u zavisnosti od količine možemo da izradimo i za 24 časa.

Olovke predstavljaju odličan način ne samo da prikažete estetiku svog brenda, već su i koristan i nezaboravan način za razmenu informacija o vašem poslovanju. Pokažite svoj stil, delite kontakt-informacije, ali i dodajte malo užitka u interakciju sa klijentima.

Izaberite iz naše široke ponude model olovke koji vam odgovara, opredelite se za boje i količine, a za eventualne savete i nedoumioce naš stručni tim vam stoji na raspolaganju.

Pozovite Vaš PENDA promo tim!