fbpx

Novogodišnji poklon paketi za klijente

Nova godina je odličan povod da svojim klijentima i poslovnim partnerima iskažete zahvalnost! Nije tajna da svi vole poklone! Zato ne bežite od njih, već odvojite vreme i osmislite originalne, personalizovane, poklon pakete koji će izmamiti osmehe onima do kojima Vam je stalo! Mali znak pažnje za velike uspehe i u narednoj poslovnoj godini!

Pitanje je sledeće- šta treba da sadrži Vaš novogodišnji poklon paket? Izbor je veliki, a za Vas smo izdvojili naše favorite!

Kalendar

Za početak nove 2022. godine standardni poklon je calendar- prava stvar za novogodišnji poklon paket za klijente! Odaberite neki od naših zidnih ili stonih tematskih kalendara i brendirajte ih u bojama svoje firme. Pustite mašti na volju i na kalendaru odštampajte personalizovanu novogodišnju čestitku!

Rokovnik i olovka

Nova godina i novi zadaci! Omogućite svojim klijentima i poslovnim partnerima da budu sistematični i u narednoj godini- poklonite im brendirane datumirane ili nedatumirane rokovnike i olovke. Naša preporuka su rokovnici u posebnim poklon kutijama! Birajte tradicionalno, a elegantno! Uz neku od metalnih hemijskih olovki, ovo će biti rado viđen predmet u svim novogodišnjim poklon paketima za klijente!

Šolja

Asocijacija na hladno, a čarobno zimsko vreme, definitivno je šolja! Neka topla čokolada, čaj ili kafa zamirišu u šoljama brendiranim bojama Vaše firme! Mogućnosti dizajna su neograničene! Budite originalni i osmislite interesantne motive za poklon šolju! Tim štamparije Penda je tu da Vaše ideje sprovede u realnost!

 

Privezak

Posebnu čar pruža nam otvaranje mini paketića u koje može da stane samo nešto malo kao što je npr. privezak! Pogledajte našu ponudu privezaka OVDE! Svi naši privesci pogodni su za brendiranje različitim tehnikama štampe– odaberite privezak, a mi ćemo Vas posavetovati koji je oblik štampe pogodan za njega! Prepustite se profesionalcima!

Kapa, šal i rukavice

Zima, zima, e pa šta je! U novogodišnji poklon paket svojim klijentima i poslovnim partnerima spakujte brendiranu zimsku kapu, šal ili rukavice! Neka bude novogodišnji u pravom smislu te reči! Odaberite svoj zimski tekstil OVDE!

Našu celokupnu ponudu reklamnog materijala istražite OVDE! A ako ne možete da se odlučite, nema problema- naš tim je spreman da sa Vama učestvuje u celom procesu pripreme novogodišnjih poklon paketa- od odabira proizvoda i štampe, preko dizajna, do konačne realizacije ideje! Kontaktirajte nas već danas, nova 2022. godina je pred vratima!


+ 381653399973