fbpx

Nova godina sa Pendom!

Godina koja je na izmaku nesumnjivo je bila jedna od izazovnijih. Možda nam se novogodišnje želje za 2020-u godinu nisu ispunile, nismo putovali, nismo se toliko družili, grlili, neki su nažalost izgubili posao, neki i svoje bližnje. Sa druge strane ova godina dala nam je nešto neprocenjivo vredno, a to je iskustvo.

Iskustvo života u 2020-oj godini naučilo nas je da usporimo i obratimo pažnju na sebe i svoje bližnje, da se vratimo pravim vrednostima od kojih smo se neopaženo udaljili, da više cenimo bliskost, zagrljaj i poljubac. Takodje, bilo je važno pronaći alternativne načine iskazivanja bliskosti, pažnje i ljubavi. Kucali smo poruke, razgovarali putem video poziva, prisećali se trenutaka sa bliskim ljudima preko objava na društvenim mrežama u nadi da ćemo ih ponovo prizvati…i poklanjali poklone!

Mogućnost da nekome pošaljemo poklon na kućnu adresu olakšala nam je ostvarivanje nekog imaginarnog, neki bi rekli i magijskog, kontakta sa bliskim osobama. U rukama držim nešto što je neko meni drag pripremio, kojeg ne mogu da zagrlim- kao da držim deo njega. Zato smo posebnu pažnju posvećivali poklonima!

Da budu jedinstveni, a korisni, da budu lepi, bilo moderni, bilo tradicionalni, i da budu personalizovani! Upravo nam je mogućnost personalizacije poklona dozvolila da poklanjanjem ostvarimo bliskost koja nam je u tom trenutku nedostajala. I ne samo tokom 2020-te godine, nego i inače!

Tim štamparije Penda je bio tu za vas tokom cele godine, a biće i naredne! Svojom širokom ponudom personalizovanih poklona i reklamnih materijala, uveseljavaće vašu porodicu, prijatelje, kolege, saradnike i sve one kojima poklanjate! Hvala vam na poverenju koje ste nam do sada ukazali, a mi ćemo nastojati da održimo kvalitet štampe i proširimo ponudu proizvoda!

Neka vam Nova godina donese više sreće i osmeha nego prethodna!

Tim štamparije Penda