fbpx

Nabavite sigurnosne fluo prsluke!

Sigurnosni fluo prsluci obavezna su oprema u kolima, za radnike na putu, a praktični su i korisni i za kretanje dece oko prometnih saobraćajnica. Ako ste vlasnik firme čiji zaposleni moraju da nose sigurnosne fluo prsluke iz bezbednosnih razloga, u obavezi ste da ih nabavite. Nema problema! Štamparija Penda u svojoj ponudi ima sigurnosne fluo prsluke različitih veličina, i za odrasle, ali i za decu!

Na jednom mestu obavite sve- nabavite sigurnosne fluo prsluke, odštampajte na njima potrebne informacije ili ih samo brendirajte! Šta god odlučili, fluo prsluci u našoj ponudi su prsluci izrazite vidljivosti, sa reflektujućim trakama koje je lako opaziti i u mraku, tako da će sa sigurnošću služiti  svrsi.

Prijatnog materijala, u različitim veličinama, neće biti smetnji pri nošenju. Kvalitetnom štampom osiguraćemo da prsluci duže vreme ostanu onakvi kakve ste ih ugledali kada su izašli iz štamparije! Štampa štamparije Penda odoleva različitim vremenskim uslovima!

Sigurnosne fluo prsluke najčešće nose odrasli koji rade na putu ili oko prometnih saobraćajnica, gde je potrebno da povećaju svoju vidljivost i na taj način se zaštite od ostalih učesnika u saobraćaju. Međutim, sigurnosni fluo prsluci su posebno korisni za decu! Problem je što deci najčešće nije interesantno da nose ovakve prsluke. Zato je važno da dečiji sigurnosi fluo prsluk ima zanimljivu štampu, sliku ili natpis, koji će deca rado poneti! Da bi bili sigurni, često je potrebno dovijati se. Tu smo da Vam damo ideje!

Posetite naš sajt kako biste pogledali našu ponudu reklamnog materijala i informisali se o tehnikama štampe koje radimo. Za sve informacije budite slobodni da nas kontaktirate! Tim štamparije Penda Vam stoji na raspolaganju!


+ 381653399973