fbpx

Moć pakovanja- prednosti promo proizvoda u poklon kutijama!

Kada nešto poklanjamo, jednaku pažnju posvećujemo kako odabiru poklona, tako i načinu pakovanja. I verujte, ovo nije bez razloga! Dovoljno je poznavati činjenicu da se više od 50% svih ulaganja odnosi na pakovanje i brending pakovanja, da shvatimo koliko je važna prezentacija proizvoda. Setite se koliko se i sami obradujete lepo upakovanom poklonu!

Kutija u kojoj se nalazi predmet koji poklanjamo nije samo kutija! Ona sa sobom nosi određenu simboliku i estetsku vrednost. Od običnog predmeta ona stvara ,,dar”! Poklanjanjem predmeta upakovanih u posebne kutije za tu priliku iskazujemo posvećenost i želju da ostavimo dobar utisak! U poslovnom svetu poklon kutijama iskazuje se profesionalnost i ukazuje se posebna pažnja klijentima i saradnicima koji su nam važni. Dodatno, estetska vrednost poklon kutija čini da promo proizvod koji darujemo ostavlja utisak elegancije i kvaliteta.

Većina promo proizvoda koje imamo u ponudi može da se upakuje u specijalne poklon kutije. Štaviše, neki od proizvoda dolaze u posebno odabranim kutijama, koje daju luksuzniji izgled samom proizvodu.

Tako u ponudi imamo olovke u posebnim poklon kutijama, klasičnog oblika ili oblika valjka. Ne samo da je poklanjanje olovaka na ovaj način otmenije, već se ista kutija kasnije može koristiti za odlaganje i čuvanje hemijske olovke. Ne sumnjamo da će se vaši klijenti i saradnici osećati posebno kada im budete uručili ovako upakovanu hemijsku olovku!

 

 

Pored olovaka, u specijalnim poklon kutijama dolaze i pojedini upaljači. Ukoliko znate da vaši klijenti i saradnici uživaju u estetski privlačnim predmetima koje koriste svakodnevno, ovi upaljači su pravi izbor za vaš promo proizvod!

 

 

Svoje poklon kutije imaju i pojedini notesi, vizitari, privesci, usb memorije… Ono što posebno želimo da izdvojimo jesu poslovni setovi! Komplet koji obuhvata olovku, viziter i privezak u namenski izrađenoj kutiji, predstavlja poklon kojim niko neće ostati ravnodušan! Poslovnim setom napravite iskorak u poklanjanju reklamnih materijala i izdvojite se originalnošću!

 

 

 

Za ostale promo proizvode predviđene su zasebne poklon kutije različitih dimenzija, koje su pogodne za štampanje odgovarajućim tehnikama štampe. Odaberite dimenziju koja vam odgovara, a mi ćemo je brendirati u skladu sa vašim vizuelnim identitetom!

 

 

 

Celokupnu ponudu promo proizvoda možete pogledati OVDE, a ukoliko imate bilo kakvih pitanja budite slobodni da nas kontaktirate! Tim štamparije Penda je tu za vas!


+ 381653399973