fbpx

Majice sa stampom

Štamparija Penda Vam omogućava kvalitetnu,brzu i povoljnu izradu majice sa stampom i štampanje na različitim tipovima tekstila. Na Vama je da odaberete željeni natpis ili logotip, a mi smo tu da, zahvaljujući najsavremenijim metodama štampanja, svaku Vašu zamisao sprovedemo u delo! Bilo da slavite sa prijateljima, organizujete tim bilding ili jednostavno želite da obradujete voljenu osobu, štamparija Penda je tu za Vas.

Iz ponude posebno izdvajamo štampanje na majicama (polo majice, t-shirt,majice za decu), duksevima, kačketima, košuljma, keceljama. Važno je napomenuti da u stampariji Penda ne morate da čekate – preko dvadeset različitih boja majica su Vam stalno na raspolaganju. Ukoliko imate neke posebne želje vezano za boje i dezene, tu smo da ih u najkraćem roku ostvarimo. Majice su podeljene u tri osnovne kategorije: ženske, muške i dečije.

Posebno ističemo da su svi naši proizvodi izrađeni od najkvalitetnijeg domaćeg i uvoznog pamuka!

Štamparija Penda nudi različite tipove štampanja na tekstilu. Najzastupljenija je sito štampa i štampa preslikačem. Izdvajamo vez kao jedan od nakvalitetnijih načina da vaš brend bude primećen.
Sito štampa omogućava da u kratkom vremenskom roku dobijete veću količinu potrebnog reklamnog materijala. Sito štampa je kvalitetna i trajna, a mi smo tu više od deset godina da opravdamo poverenje koje nam ukazujete!

Štampa preslikačem i digitalna štampa direktno na majici je povoljna, a postojana i izdržljiva. Majice izrađene ovim tipom štampe se mogu prati i na višim temperaturama (60 stepeni), a da odštampana slika ostane nepromenjena.

Ono što je posebno važno za sve naše klijenteje izrada reklamnog materijala vezom. Štamparija Penda poseduje najmoderniju tehnologiju te stoga digitalizovano šijemo logotipe na sve vrste košulja, majica, jakni,kačketa, peškira. Ovaj vid brendiranja je pouzdan i trajniji od ostalih.

Dođite i uverite se da u štampariji Penda možete da dobijete najbolji proizvod i najbolju uslugu! Mi cenimo Vaše vreme i novac!