fbpx

Leto u NEON bojama!

Reklamni materijal treba birati u skladu sa sezonom. Ako je leto, neka bude NEON ! Unesite boje u živote vaših klijenata, kupaca i poslovnih partnera. Štamparija Penda je obezbedila široku ponudu reklamnog materijala, kako klasičnog, tako i onog originalnog. A evo šta možete pronaći u letnjim NEON bojama!

Olovke

NEON se piše i hemijskom i grafitnom olovkom! Koji god tip olovke da volite, pronađite ga kod nas u štampariji i brendirajte po želji! Osmislite pravu letnju olovku i budite drugačiji!

Upaljači

Leto nije vreme za dosadne upaljače! Uz odštampanu interesantnu poruku, NEON upaljač izmamiće osmeh svakome kome ga poklonite! Ako su nepušači, pokloniće ga nekom pušaču- budite deo lanca osmeha!

Cegeri

NEON ceger– da podseća na zdravlje! Neka ceger koji odaberete bude asocijacija na voće jarkih boja! Efektan dizajn i funkcionalnost cegera učiniće da vaš reklamni proizvod bude pun pogodak za leto!

Kišobrani

Ko kaže da se kišobrani ne poklanjaju leti?! Odaberite neki od naših kišobrana u NEON bojama-poklonite ga tokom leta, a koristite na jesen! Unesite vedre letnje boje u tmurnu jesenju svakodnevnicu!

 

I ovo nije sve!

Šolje, majice, rokovnici, tehnologija i sve što vam padne na pamet! Celokupnu ponudu našeg reklamnog materijala u NEON bojama možete pogledati OVDE! Pripremili smo je da odgovara letu! Potražite svoju boju!

 

Za sve informacije budite slobodni da nas kontaktirate! Tim štamparije Penda vam stoji na raspolaganju!


+ 381 65 33 999 73