fbpx

Kišobran- aksesoar koji ne izlazi iz mode!

Često ih koristimo i neophodni su nam, ali nam nisu baš omiljeni, ovo je najčešća stvar koju zaboravljamo, ali i aksesoar koji može svaku odevnu kombinaciju da učini dodatno elegantnom! Da, u pitanju su kišobrani! U našoj ponudi imamo najrazličitije kišobrane od kojih su svi pogodni za personalizaciju različitim tehnikama štampe. Pogledajte našu ponudu OVDE! A evo kako da odaberete pravi!

 

Pažljivo sa kišobranima za prvu pomoć!

Neretko se dešava da ne ponesemo kišobran! I počne kiša! U tim situacijama svratimo do prve prodavnice ,,svaštare“ i nabavimo jedan! Nepisano pravilo je da te kišobrane iskoristimo samo tad ili nam potraju još koji put! Ili ih zaboravimo! Obezbedite svojim klijentima kišobran koji će biti kvalitetan i trajan!

 

Uklapajte ih sa odevnom kombinacijom!

Odaberite kišobran koji je lako uklopiv sa različitim odevnim kombinacijama, kako biste osigurali da će biti nošen! Mnogi ljudi ne nose kišobrane baš iz tog razloga! Poklonite im kišobran koji će poželeti da nose sa sobom!

Kišobran da razveseli!

Za one kojima sa kišom dolazi i negativno raspoloženje. Odaberite kišobrane veselih boja ili čak osmislite štampu koja će dati život kišobranu i osmeh na lice osobi koja ga nosi.

 

Nepogrešivi oversize kišobrani!

Ako niste sigurni za koji tip kišobrana da se odlučite, sa oversize kišobranima ne možete da pogrešite! Ne samo da su elegantni, već su i pogodni za još jednu osobu pod njim! Zaljubljeni parovi biće vam zahvalni!

 

Bezbojno i sa stilom!

Uvek možete odabrati i klasičan bezbojni kišobran! Njega će sigurno uklopiti uz svaku odevnu kombinaciju! Odlučite se za diskretnu, a efektnu štampu koja će od bezbojnog kišobrana napraviti kišobran sa stilom!

 

 

U našoj ponudi imamo kišobrane i sa automatskim i sa ručnim otvaranjem, ali i one koji se automatski i otvaraju i zatvaraju! Takodje, tu su i sklopivi, kao i oni klasični, elegantni kišobrani. Za one kojima je bitno da imaju gde da odlože svoj kišobran kada ga ne koriste, u ponudi imamo kišobran u poklon kutiji, a za one koji biraju nesvakidašnje kišobrane- kišobran sa dva lica!

 

Za više informacija o reklamnim kišobranima i štampi koja je pogodna za njih, budite slobodni da nas kontaktirate! Pripremite svoje klijente za prolećne kiše!

Tim štamparije Penda