fbpx

Kalendari za 2021. godinu

Novi modeli kalendara za 2021. godinu!

Vreme brzo teče i očas smo stigli u period kada je vreme da se misli na novu 2021. godinu! Uvek kada mislimo na narednu godinu prvo što nam pada na pamet su planovi i dešavanja koja nas očekuju, a najbolji način da napravimo planove jeste da imamo uz sebe kalendar!

 

Naša ponuda kalendara za 2021. godinu

Kao i svake prethodne godine spremili smo vam više desetina različitih motiva kalendara za 2021. godinu. U našoj ponudi se nalaze džepni kalendari, stoni kalendari i zidni kalendari.

 

Džepni kalendari

Džepne kalendare izradjujemo po želji, dizajnu i potrebama klijenata, u formatu koji je tražen.

Stoni kalendari

Stone kalendare radimo u više formata (npr 13 x 15 cm ili 13 x 22,5 cm). Kod stonih kalendara imamo više opcija: stoni kalendar sa 7 listova gde su na svakoj stranici  po dva meseca (predhodni i tekući); stoni kalendar sa 13 listova kod kojih je svaki mesec na zasebnom listu, a prva stana je naslovna.  Ovi stoni kalendari razlikuju se u kvalitetu papira od kojih su radjeni. Stoni kalendari manjeg formata sa 7 listova uradjene su na lepenki 300 g/m2 i papir na kome se štampa je 130 g kunzdruk. Stoni kalendari većeg formata uradjeni su na nosaču od hromo kartona 450g/m2 i listovi su 150g kunzdruk. Takodje, u ovoj kategoriji imamo i kalendare koji su uradjeni na kaširanoj lepenki kao nosaču, 14 listova, 12 listova za svaki mesec, sa zlatnom kao posebnom bojom i naslovnom stranom.

Zidni kalendari

Najveći izbor kao i svake godine je u zidnim kalendarima! Ponuda zidnih kalendara ove godine broji 43 različita modela. Tim dizajnera se bavio pripremom i dizajnom kalendara za 2021. godinu. Zidni kalendari su u motivima prirode, verski, automobilizam, prirodne lepote, vina , lovci, kućni ljubimici, poslovni, trodelni i sl. Kalendari su sedmolisni (naslovnica i na ostalih 6 listova idu po dva meseca u paru), po gornjoj strani je posatvaljenja metalna spirala i na svakom kalendaru ide kartonska podloška. Kao kod stonih kalendara i kod zidnih kalendara imamo kalendare sa trinaest listova kod kojih je prvi list naslovan strana a na svakom listu ide mesec zasebno. Po cenovnom rangu sedmolistni kalendari imaju povoljniju cenu od trinaestolisnih. I u samim trinaestolisnim kalendarima imamo razliku jer kod modela kalendar Beogred i kalendar prirodno blago Srbije  uradjeni su od malo kvalitetnijeg papira i  imaju predlist od providnog zaštitnog  juvidura. Tu je tradicionalno i verski kalendar sa 15 listova koji je uradjen u zlatotisku.

Brendiranje kalendara

Svi kalendari 2021. iz naše ponude su pogodni za uštampavanje logotipa ili brenda koji se predstavlja. Kalendari se brendiraju tehnikama sito štampa u koliko se radi o logotipu u jednoj ili dve boje, dok se kod kolornih motiva preporučuje digitalna štampa pvc folije koja se kasnije seče i lepi na mesto odredjeno za to. Kod poslovnih i trodelnih kalendara prostor odredjen za uštampavanje je u gornjem delu kalendara dok je kod ostalih model prostor za uštampavanje u donjem delu kalendara. Kod stonih kalendara postoji mogućnost uštampavanja na dve strane.

 

Komplet- kalendar i drugi reklamni materijali

Uparivanje kalendara sa rokovnikom, olovkom ili nekim drugim reklamnim materijalom, upakovano u lepoj kesi je idealan poklon za predstojeće praznike. Sve modele stonih i zidnih kalendara pogledajte na našem sajtu https://pendda.com/category/reklamnimaterijal/.

 

 

Na ovom linku moze preuzeti katalog najnovijih modela NOVITETA, ROKOVNIKA I KALENDARA za 2021.

Kontaktirajte nas za cene i rokove isporuke! Tim štamparije PENDA.