fbpx
Penda kancelarijski materijal

Kako urediti kancelariju?

Koliko je važno kako izgleda Vaš dom, podjednako je bitno kako ćete urediti svoj radni prostor, odnosno kancelariju. Postoje čitave filozofije uređenja prostora upravo zato što se smatra da stimulativno uređen enterijer doprinosi tome da onaj ko u prostoru boravi se bolje oseća, a samim tim i da postiže bolje rezultate. Štamparija Penda vas podseća na nekoliko ključnih stvari o kojima bi trebalo razmisliti prilikom uređenja kancelarije:

  1. Prirodno svetlo i zelenilo

Ukoliko imate mogućnost da u vašem radnom prostoru dominira prirodno svetlo, iskoristite to! Ljudsko oko se prilagođava promenama dnevne svetlosti i manje se stvara osećaj zamora u odnosu na veštačka, fluorescentna svetla. Prirodno svetlo će vas lišiti osećaja glavobolje i napora dok radite. A ukoliko se opredelite i da prostor oplemenite nekom biljkom, osim što će vaša kancelarija izgledati lepše, uticaće na to da se vaši klijenti ili saradnici osećaju komfornije.

  1. Odabir nameštaja

U zavisnosti od toga čime se bavite, razlikuju se i radni prostori. Ipak, jedno je svima zajedničko: nameštaj treba da bude kvalitetan i trajan. Ukoliko mislite da ćete uštedeti ukoliko se opredelite da kupite stolicu lošijeg kvaliteta- prevarili ste se! Od izuzetnog je značaja da stolice budu pažljivo izrađene, da predstavljaju potporu za kičmu. Radni sto treba da bude prikladne visine, da ne biste došli u situaciju da trpite bolove u leđima. I ne zaboravite, kad god imate priliku da ustanete i prošetate, iskoristite je, učinićete nešto dobro za svoje zdravlje.

  1. Prostor za odlaganje

Prilikom uređenja kancelarije, važno je da ne zaboravite da odvojite prostor za odlaganje. Ova stavka je važna da ne biste došli u situaciju da Vam kancelarija izgleda neuredno i prenatrpano. Nemojte ugušiti prostor papirima, već ih odložite na za to predviđeno mesto!

  1. Sitnice koje menjaju sve

Da bi Vaša kancelarija bila prostor u kom ćete uživati i stvarati i Vi i Vaši saradnici i klijenti, potrebno je da pažnju posvetite najvažnijem- detaljima! U štampariji Pendda nudimo širok izbor kancelarijskog materijala: satove, rokovnike, olovke, digitrone, vizitere… Personalizujte ih tako što ćete odštampati svoj logotip i koristite kako u svojoj kompaniji, tako i kao odličan reklamni materijal!

Štamparija Penda je tu za Vas!