fbpx
Penda - kuhinjski setovi

KAKO DA VAŠ BREND PROBUDI SVA ČULA?

Priprema obroka je odavno prestala da bude obična, svakodnevna aktivnost– ovo je pravi način da uneste čaroliju u svaki dom! Vaši prijatelji, članovi porodice, komšije, mogu uživati u specijalitetima koje ćete pripremiti samo za njih. Na internetu možete pronaći pregršt recepata za najrazličitije đakonije- unesite na svoju trpezu dašak orijenta, pripremite kinesku hranu i servirajte uz drvene štapiće, izaberite neku od poslastica koja će Vaše goste naterati da zažmure i uživaju u ukusu!

Da li ste znali da u štampariji Penda možete pronaći različite promo proizvode za uživanje kako u pripremi, tako i u konzumiranju hrane?! Evo samo nekih od njih:

1. Čaše i šolje
Sigurno su Vam poznati recepti tipa: dve šolje brašna, jedna šolja mleka, pola šolje šećera… A ukoliko ta šolja ima posebnu poruku ili logo nekog brenda, budite sigurni da će ispuniti dvostruku funkciju- lepo i korisno! Povežite lepe utiske iz kuhinje sa svojim brendom uz ovaj trik: šolja kao deo Vašeg promo materijala!

2. Vinski setovi
Svaki ljubitelj vina će Vam reći da je upravo čaša vina detalj koji će upotpuniti ukus hrane i zaokružiti utisak o posluženom ručku ili večeri! Vino i vinski setovi mogu biti odličan poklon vašim domaćinima. Da li ste znali da u štampariji Penda možete pronaći različite tipove vinskih setova koje možete personalizovati? Vinski setovi mogu biti sjajan poklon vašim prijateljima, važnim poslovnim saradnicima i klijentima!

3. Keramički setovi
Ponekad je baš važno ostaviti dobar utisak– bilo da ste onaj koji dočekuje goste, bilo da ste onaj koji u goste odlazi! U tom slučaju, izbor posuđa je važan- on doprinosi boljem vizuelnom, a samim i opštem utisku! Keramicki setovi koji su deo našeg asortimana su pravi izbor za svaku priliku!

4. Kuhinjske kecelje
Kvalitetna kecelja je jedan od važnih činilaca prijatno provedenog vremena u kuhilji- jer svi žele da izbegnu fleke od hrane na odeći! Uvrstite kecelje u svoj promo materijal ili ih personalizujte za Vama dragu osobu i oduševite je!

Uživanje u hrani je zapravo uživanje u društvu, razgovoru i vremenu provedenom sa dragim ljudima!

Dopunite te trenutke svojim brendom i promotivnim proizvodima koje možete pronaći u štampariji Penda! Tu smo da stvaramo uspomene zajedno!