fbpx
Reklamne olovke Pendda saveti

Kako da odaberete pravu promo olovku?

Kada biste sada pogledali u posudu sa olovkama, sigurno biste pronašli barem jednu promotivnu. Svaka od njih Vam pruža neku informaciju ili Vam šalje određenu poruku. Kolika je moć olovke kao promotivnog sredstva govori i činjenica da najveći broj kompanija širom sveta koristi upravo olovke kao svoj promo proizvod. Pa ipak, nisu sve olovke iste! U izobilju boja, modela, materijala, kako pronaći onu koja bi Vašoj kampanji najviše odgovarala? Kako da učinite da olovka radi za Vas? U nastavku teksta pročitajte nekoliko praktičnih saveta koji će Vam pomoći da se lakše opredelite za model koji će kod Vaših klijenata imati najviše efekta.

1. Model

Jako je važno da pažljivo odaberete model olovke. Ne zaboravite da tanke olovke možda izgledaju elegantnije, ali na njima ostaje nedovoljno prostora za štampanje informacija. Ukoliko želite da se na olovci nađu i logotip i kontakt Vaše firme, bolje je da se opredelite za ,,deblje“ modele.

2. Boja
Odabiru boja za olovku takođe morate posvetiti pažnju. Možete se opredeliti za sive, bele ili crne olovke na kojima ćete štampati logo ili kontakt informacije, a možete se odlučiti i za olovku u onoj boji koja dominira Vašim logotipom. Ono što je takođe važno da nam napomenete je i boja mastila. Podrazumevana boja je, naravno, plava. Ukoliko želite crno ili mastilo u nekoj drugoj boji, nagovestite to unapred.

3. Poruka
Šta je ono što želite da poručite potencijalnom klijentu/kupcu? Čime želite da privučete njegovu pažnju? Razmislite šta je ono što će ostaviti najveći utisak ili šta je najpraktičnije. Logo, kontakt informacije, web stranica ili moto vaše firme – sve su to opcije koje se mogu pronaći na olovci.

4. Posebnost
Za tako uobičajen predmet, dobro je kreativnost stupi na scenu! U gomili generičkih olovaka, neka se Vaša izdvoji bojom, debljinom, šarom. Ne zaboravite, Vaš glavni cilj je da privučete pažnju i da ostavite utisak. Razmišljajte kao klijent- šta bi se Vama dopalo da dobijete?

5. Kvalitet
Koliko je važno da odaberete kvalitetan model, toliko je bitno da kvalitet štampe bude na visokom nivou.

Odaberite štampariju Penda za sve usluge štampanja i neka olovke postanu vaše oruđe za osvajanje novih klijenata!