fbpx

Jesen je vreme kišobrana!

Složićemo se u jednom- ništa nam efikasnije ne može spasiti frizuru ili sprečiti da se nakvasimo kada pada kiša od- kišobrana! Voleli ga ili ne, neophodan je! A jesen je njegovo vreme! Kako su prilično ekonomični, kraj leta je pravi trenutak da se nabave kišobrani za reklamni materijal. Prilično dobra investicija u sezoni kiše! Evo kakve možete pronaći kod nas!

Sklopivi kišobran

Idealni za one koji nisu ljubitelji kišobrana! Laki za nošenje i pakovanje, biće jedna od stvari koje ćete u jesenjem periodu nositi kao obaveznu u svojoj torbi. U našoj ponudi imate sklopive kišobrane sa ručnim i automatskim otvaranjem, a ako ih poklanjate, odaberite sklopivi kišobran u poklon kutiji! Za reklamni materijal birajte praktično i korisno!

Klasični kišobran

Elegantnija varijanta kišobrana je kišobran sa klasičnim sklapanjem. Složićete se da je ovo svojevrstan aksesoar koji se uklapa uz različite odevne kombinacije, posebno onih koji drže do stila! Odaberite klasične kišobrane u neutralnim ili veselim bojama, a u ponudi imamo i bezbojne, idealne za uklapanje uz svaku odevnu kombinaciju! Osmislite interesantan dizajn i budite sigurni da ga neće ostati zaboravljeni u prvom kafiću!

Oversize kišobran

Sa oversize kišobranima ne možete da pogrešite! Idealni za zaljubljene parove i šetnju po kiši, a sa druge strane, jednako elegantni kao i klasični kišobrani! Praktičnost, stil i mesto za dvoje! Oversize kišobran je definitivno pun pogodak ako birate kišobran kao reklamni materijal! Odaberite svoj OVDE!

Celokupnu ponudu našeg reklamnog materijala možete pogledati na linku OVDE. Tim štamparije Penda Vam je dostupan za sva pitanja vezana za reklamni materijal i brendiranje! Budite slobodni da nas pozovete i dobijete sve informacije koje su Vam potrebne- iz prve ruke!


+ 381653399973