fbpx
Reklamne torbe Pendda stamarija

Jednostavni vodič za izbor promo torbe

Bez obzira na to da li se nalazite u školi, prodavnici, kancelariji ili izletu, velike su šanse da ćete negde ugledati promo torbu. Poznato je da se u Srbiji odnedavno naplaćuju plastične kese po većim trgovinskim lancima, a sve u cilju očuvanja životne sredine. Zbog toga su promo cegeri i torbe doživeli još veću ekspanziju na tržištu. Ukoliko se opredelite da torba bude deo Vašeg promo materijala, važno je da znate da postoje razlike među njima. Evo nekoliko najčešćih tipova promo torbi i njihovih karakteristika! Na Vama je samo da odaberete onaj tip koji Vam najviše odgovara, a štamparija Penda je tu da se pobrine za sve vrste štampanja i brendiranja.

Cegeri

Cegeri su najrasprostranjeniji tip promo torbe. Izrađuju se od različitih materijala i imaju različite namene. Najčešće se izrađuju od polipropilena, pamuka, jute i poliestera. Cegeri od polipropilena se najčešće koriste za kupovinu jer su izdržljivi i ne propuštaju vodu. Juta je teška i slojevita tkanina, a cegeri izrađeni od jute su čvrsti i jaki. Kao i pamučni cegeri, cegeri od jute se mogu prati u mašini za veš. Poliester je sintetičko vlakno, a cegeri izrađeni od poliestera u izdržljivi i jednostavno se održavaju.

Ranci

O upotrebljivosti ranaca je suvišno govoriti. Bilo da je potreban Vašem školarcu, ili ćete ga Vi koristiti tokom šetnje, umesto torbe za posao, ili kao torbu za sport, ranci se mogu videti svuda i sjajan su promo proizvod. Dva najčešća tipa ranca su ranac sa rasferšlusom i ranac koji se zatvara kanapom koji je ujedno i kaiš ranca. I ranci mogu biti izrađeni od različitih materijala.

Termo torbe

Termo torbe su torbe čija je unutrašnjost izrađena tako da zasržavaju temperaturu proizvoda koji se u torbu stavi. U zavisnosti od veličine termo torbe, različita je i namena. Manje torbe su savršene da ponesete sa sobom ručak ili užinu, a veće se mogu koristiti za piknik ili tokom putovanja.

Ono što je sjano kod svih promo torbi je to što postoji veliki broj modela. A za koji god tip da se opredelite, stojimo Vam na raspolaganju za sve usluge štampanja.

Vaša Štamparija Penda!