fbpx

Elegantni i u odabiru promo proizvoda

Imidž firme je nešto što se gradi vremenom. Kada ga izgradite, važno je da ga uspešno održavate i unapređujete. U skladu sa tim morate isplanirati i organizovati Vaša marketinška nastojanja. Deljenje promo proizvoda je univerzalna marketinška aktivnost- odlično se pokazala i u slučajevima malih i velikih firmi. No, ključ je odabrati adekvatan promo proizvod! On mora odgovarati imidžu Vaše firme! Da biste odavali utisak firme koja je profesionalna i uspešna, a Vi i Vaši zaposleni kao tim koji svoj posao obavlja sa posebnom harizmom i elegancijom, predlažemo naredne promo proizvode za Vas!

Hemijske olovke

Posebno upakovane hemijske olovke su uvek odličan izbor za promo proizvod! Već sama prezentacija proizvoda ukazuje na to da cenite detalje! Neka Vaš posebno dizajnirani logo bude odštampan na nekoj od naših minimalističkih kutija za olovke. Klijenti i poslovni partneri biće oduševljeni Vašim odabirom!

 

Rokovnici

Kome još nisu potrebni rokovnici? Ne, digitalno doba ne može da im umanji vrednost! Jedan od razloga je definitivno utisak koji ostavlja nošenje otmenog kožnog rokovnika sa peronalizovanim detaljima, štampanim blindurk tehnikom ili nekom drugom kvalitetnom tehnikom štampanja. Neke stvari ne treba menjati!

 

 

USB memorije

Ko kaže da USB memorije ne mogu da budu elegantne? Ako već treba da ih imamo uvek kod sebe, neka budu izrađene sa ukusom! USB memorije od metala koje podsećaju na privezak mogu biti svojevrsni aksesoar na svežnju ključeva- posebno ako su dekorisane minimalističkim logotipom u boji koja odiše elegancijom!

 

 

Ovo je naš odabir elegantnih promo proizvoda, no ukusi su različiti! Zato budite slobodni da pogledate našu celokupnu ponudu promo proizvoda OVDE i odaberete onaj koji Vašu firmu predstavlja u najboljem svetlu! Možete nas kontaktirati za sve potrebne informacije!

Tim štamparije Penda je tu za Vas!


+ 381 65 33 999 73