fbpx
Penda kancelarijski materijal 2

Dok čekamo da epidemiji dodje kraj kako još da obradujete svoje klijente i zaposlene?

Nema sumnje da se sada ceo svet našao u neprilici- virus koji je poprimio oblik pandemije je dobio neočekivane razmere. Iako odvojeni u kućama, ljudi nikada nisu bili bliži i ujedinjeniji u zajedničkom cilju- da svi krenemo napred!  Sada je već izvesno da ćemo u tome uspeti, ali treba biti strpljiv.

Nikada nije bio bolji trenutak da pokažete ljudima oko sebe koliko vam je stalo do njih i koliko su vam važni. To možete učiniti na različite načine i uz pomoć naših promotivnih proizvoda. Mi vam nudimo nekoliko zanimljivih ideja koje vam mogu biti od koristi!

  • Oprema za vežbanje

Čak i oni koji nisu zaljubljenici u sport, odlučuju se da izolaciju koriste za neki tip fizičke aktivnosti. U prilog tome govori činjenica da su onlajn časovi i treninzi jedna od najpopularnijih pretraga na internetu. Pokažite svojim bližnjima da podržavate njihove zdrave odluke i dobre navike. Pošaljite im kvalitetne pamučne majice, flašice za vodu ili neki drugi sportski rekvizit. Ukažite pažnju i obradujte svoje klijente ili zaposlene.

  • Rekviziti za opuštanje

Psiholozi apeluju na to da je stres u ovakvoj situaciji neminovnost. Neophodno je pronaći adekvatne načine da se tog stresa oslobodite. Zbog toga sebi, ali i svima kojima želite da ukažete pažnju, poklonite nešto što će učiniti da se osećate opuštenije i bolje. Antistres loptice, mirišljave sveće i štapići su jedan od najpraktičnijih promo proizvoda sada. Jer je ponekad ključ u sitnicama!

  • Širiti dobro raspoloženje

Zamislite da vam poštar donese paket, a njemu nalepnice, magneti, šolje sa šaljivim, nežnim, mudrim i što je najvažnije- iskrenim porukama! Zamislite da vam neko ukaže pažnju obraćajući vam se lično, neposredno i otvoreno! Sada svi želimo isto. Zbog toga nije teško osmisliti poruku i nekome ulepšati dan!

Štamparija Penda je vaš partner i u ovom trenutku! Zbog toga, ukoliko ste promislili i doneli odluku na koji način i čime želite da obradujete nekoga vama važnog, pozovite nas!