fbpx
Penda deca i rad od kuce

Deca i rad od kuće? Evo nekoliko naših proizvoda za vas!

I dok svi spremno iščekujemo povratak poslu, porodice sa malom decom se već neko vreme pred jedinstvenim izazovom- kako provoditi kvalitetno vreme sa decom kod kuće? Kako izbalansirati vreme koje je potrebno da provedemo radeći od kuće, a pritom i animirati mališane pune energije? Verujemo da ste i vi u proteklom periodu imali bolje i lošije dane, jer nekada stvari nisu išle onim tokom kojim ste zamislili. I to je u redu!

Lepa vest je da će nam maj mesec doneti sunce i više slobode. Za sve vaše klijente i zaposlene koji još neke vreme ostaju ili rade od kuće, evo nekoliko sjajnih promo proizvoda!

 

  • Olovke i bojice

Njih nikada dosta! Olovke su već odavno svrstane u grupu najpoularnijih promo proizvoda! A bojice- ima li deteta koje ih ne obožava! Bojice koriste deca svih uzrasta, tako da su nepogrešiv izbor! Uvrstite ih u svoj asortiman promo proizvoda, obradujte i mališane i njihove roditelje. Podsetite ih da treba da uživaju u svakom trenutku koji provode zajedno i poželite im da naprave pravu malu zbirku crteža!

 

  • Puzzle

Puzle su takođe omiljena dečija igračka. Zahvaljujući puzlama deca razvijaju logičke sposobnosti, uče se strpljenju, veštinama logičkog zaključivanja, i što je najvažnije, ako radite zajedno, pokazaćete im šta je timski rad! U zavisnosti od uzrasta, motivi i broj delova se razlikuju, ali svakako da onome kome ih poklonite ćete izmamiti osmeh na lice. Ako do sada niste razmišljali o puzlama kao promo proizvodu, sad je pravi trenutak da počnete!

 

  • Drveni setovi

Postoje različiti tipovi drvenih igračaka koje se mogu svrstati u promo proizvode- šah i domine su svakako pravi izbor! Budite kreativni, ,,razmazite“ svoje zaposlene i klijente i podsetite ih da na različite načine mogu kvalitetno da iskoriste vreme sa svojom dečicom!

 

Spremni za nove zajedničke pobede, tim iz štamparije Penda vam stoji na raspolaganju za sve usluge štampanja i brendiranja!