fbpx

Da posao procveta- prolećni promo proizvodi!

Stiglo je proleće- i to ne samo kalendarski! Novo godišnje doba nosi i nove poslovne izazove i planove. Za sve vas koji želite da vam posao procveta, razmislite o ulaganju u nove kampanje i marketinške strategije. Jedan od najpraktičnijih načina reklamiranja jeste deljenjem promo proizvoda. O delotvornosti ovog tipa marketinga nema potrebe da puno govorimo. Razmislite i sami- koliko ste puta dobili neki promotivni artikal na poklon? Kakav je on utisak ostavio? Da li ste postali privrženiji brendu nakon što ste dobili promo proizvod? Sva ova pitanja su deo potrošačkog lanca, a svi smo mi, u manjoj ili većoj meri, njegov deo. Zbog toga ovog proleća izaberite najbolje proizvode iz naše ponude, a evo i predloga koji su to najinteresantniji promo artikli!

Kačketi

Konačno je došlo vreme za duge šetnje i uživanje na suncu! No, zaštita od štetnog zračenja sunca je obavezna! Uključite kačkete zanimljivih boja u svoju promo kampanju- neka Vaš brend bude deo nezaboravnih izleta i svih ostalih prolećnih aktivnosti!

Termosi

Zbog čega bi bilo ko pio kafu u zatvorenom prostoru dok sunce sija? Brendirajte termose, odštampajte na njima svoj logotip i mesto za ispijanje kafe može postati bilo koje mesto napolju. Povežite svoj brend sa najlepšim utiscima svojih potrošača!

Zmajevi

Prva asocijacija na puštanje zmaja su deca- ali to ne mora biti tako! Podsetite odrasle na detinjstvo i darujte im trenutke uživanja sa porodicom ili prijateljima- brendirajte zmaja!

Kišobrani

Ne dozvolite da vas proleće prevari- iznenadni pljuskovi su još jedna draž ovog godišnjeg doba! Zbog toga izaberite kišobrane vedrih boja, uključite ih u svoju kampanju i učinite da Vaši klijenti uživaju u svakom trenutku!

Ukoliko Vam je potrebno još ideja ili saveta, ali i vrhunski izrađen promo materijal, ne ustručavajte se- pozovite štampariju Penda. Udružimo vaše ideje i želje i naše iskustvo i profesionalnost!


+ 381653399973