fbpx

Da novi A-board zasija na suncu!

Za A-board s pravom kažu da je Vaš lični ulični prodavac! I mi se definitivno slažemo s tim! Ako do sada niste koristili A-board u svrhu marketinga ili posedujete jedan kojem je došlo vreme da se menja, štamparija Penda je tu da Vam izradi A-board po meri Vaše firme. Evo zbog čega već danas treba da osmislite dizajn svog A-boarda i poručite njegovu izradu!

Praktičnost

Jedna od glavnih prednosti A-boardova je njihova praktičnost! Vrlo jednostavno se nijma manipuliše, sklapaju se, i što je najvažnije, zauzimaju veoma malo prostora kada su sklopljeni. To znači da ćete ih lako uneti i izneti, kao i odložiti u lokalu nakon završetka radnog vremena.

Trajne ili izmenjive reklame

A-board je posebno pogodan ako želite da imate različite reklamne ispise u zavisnosti od dana ili sezone! Odaberite A-board sa posterima i sve što je potrebno jeste da osmislite dizajn različitih postera koji se zasebno, a jednostavno, postavljaju onda kada Vi to želite. Sa druge strane, ako imate oprobani dizajn ili samo želite da istaknete informacije koje nećete tako često menjati, odlučite se za A-board sa trajnim ispisom. Dobro je da znate da Vas ne ograničava mogućnostima dizajna i oglašavanja!

Različite dimenzije

U zavisnosti od prostora i mesta gde planirate da postavite A-board, odabraćete i njegovu veličinu. Veće je obično bolje, no, to ne važi uvek! Tako, ako ste Vaš A-board zamislili na nekom otvorenom trgu ili većem prostoru, odaberite A-board većih dimenzija kako bi ga prolaznici što lakše uočili. Kompaktna rešenja sa malim A-boardovima primerenija su uzanim prolazima i ulicama gde često prolaze ljudi kako im Vaša reklama ne bi bila prepreka koju moraju da zaobilaze. Negativne reakcije prolaznika treba izbeći, zato je od velikog značaja da odaberete A-board adekvatne veličine.

Pristupačnost

Ekonomičnost je još jedna od prednosti A-bordova! Ovo je klijentima obično jedan od najvažnijih kriterijuma u odabiru reklamnog materijala. Sa malo novca ostvariti značajne efekte- ovo omogućava A-board! Obraćajte se svojoj ciljnoj grupi direktno, a diskretno!

Celokupnu ponudu našeg reklamnog materijala možete pogledati OVDE! Za sve informacije o različitim vrstama štampe, dostupnosti proizvoda i vremenu izrade, budite slobodni da nas kontaktirate već sad! Tim štamparije Penda Vam stoji na raspolaganju!


+ 381653399973