fbpx

Da im je uvek pri ruci- korisni alati!

Na osnovu čega birate reklamne materijale? Većina naših klijenata bira one reklamne materijale– predmete koje ljudi često koriste. To su najčešće razne vrste olovki, rokovnici, kišobrani, majice i ostali tekstil… Ali ako želite da poklonite nešto korisno, a da ujedno bude i originalno, nešto što nije tipičan odabir reklamnih materijala, imamo rešenje za vas!

Svakoj kući, ali i radnom prostoru potrebni su- alati! Svima se desi da im u nekom trenutku zatreba šrafciger da otvore neki predmet, ili da preseku nešto malim nožićem…možda da otvore flašu vina, a nemaju vadičep kod sebe? Poklonite im nešto što će im sigurno zatrebati i zbog čega će vam u tom trenutku biti neizmerno zahvalni!

U našoj ponudi alata imamo razne vrste višenamenskih nožića, sa sečivima različitih veličina i oblika, odvijačem i vadičepom. Zamislite tu sreću kada se već oproste od nekog dobrog vina, jer kod sebe nemaju vadičep, a onda otkriju isti na višenameskom nožiću koji ste im vi poklonili!

Možete se odlučiti i za neku od baterijskih lampi, koje su odlične za korišćenje u uslovima koji nisu baš pogodni za svetlo blica sa mobilnog telefona. Biće vam zahvalni što imaju pri ruci vašu baterijsku lampu kada moraju da pogledaju unutrašnjost svog automobila ili se spuštaju u prašnjavi podrum!

Ono što svima u raznim situacijama treba, jesu odvijači ili šrafcigeri! Nije moguće pobrojati sve situacije u kojima nekome može da zatreba odvijač! U našoj ponudi nalaze se različiti kompleti višenamenskih odvijača sa magnetnim vrhovima, koji se lako menjaju u zavisnosti od potreba. Bilo da im treba iglica da probuše rupu ili da odviju sitni šraf na daljinskom upravljaču, u ovim kompletima pronaći će odgovarajuću alatku!

A u ovom zimskom periodu, poklonite im uvek potrebni grebač za sneg i led! Vozači će vam biti posebno zahvalni! Možete da se odlučite za klasičnu varijantu, a u ponudi imamo i poseban grebač za sneg i led sa rukavicom, kako se ruka ne bi smrzavala dok se koristi. Ovo je posebno interesantan i simboličan poklon ukoliko se vaša firma na neki način bavi automobilima!

Svi ovi alati su pogodni za uštampavanje različitim tehnikama štampe, a u štampariji Penda one se rade uz pomoć mašina vrhunskog kvaliteta kako bi štampa bila jasna i trajna! Uverite se u naš kvalitet!

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate!

Tim štamparije Penda