fbpx

Ceger kao modni detalj!

Otkad su plastične kese počele da se naplaćuju u supermarketima, cegeri su zaživeli! Gotovo da ne postoji kuća koja nema ceger! Međutim, jedan ceger se lako zagubi, zato ih treba imati više pri ruci! Posebno ako uzmemo u obzir da se cegeri danas posmatraju kao modni detalj. Često se nose i iz zadovoljstva, a ne samo iz potrebe! Evo zbog čega je ceger dobar izbor za reklamni materijal!

 

Višekratno se koristi

Budite sigurni da će vaša reklama biti viđena u kraju! Kada se neko navikne da nosi ceger, ne izlazi bez njega! Vaše je samo da se potrudite da dizajnom privlači pažnju, ali i da bude adekvatan izbor uz svaku odevnu kombinaciju. Pojaviće će u svim supermarketima i poslužiti svrsi- kako onome kome nosi, tako i vama koji ste ga poklonili!

 

Ekološka torba

Dobra stvar kod cegera jeste što su od prirodnih materijala i često biorazgradivi, te ne predstavljaju pretnju po okolinu kao plastične kese. Na kraju, plastične kese su i počele da se naplaćuju (s tendencijom da se potpuno izbace iz upotrebe) kako bi se manje koristile. Ceger je saveznik u zaštiti životne sredine!

 

Iskazivanje društvene odgovornosti

Kako je ceger jedan od simbola zaštite životne sredine, tako je poklanjanje cegera odraz društvene odgovornosti. Ako delite ekološke vrednosti sa svojim klijentima, ili težite da privučete klijente koji brinu o okolini, ne moramo da vam kažemo da je ceger pravi izbor za reklamni materijal! Pokažite im da ste društveno odgovorni!

Neograničene mogućnosti dizajna

Klasična bež boja pamučnog cegera neodoljivo podseća na slikarsko platno! Verujemo da svi kreativci kada pogledaju ceger dobiju želju da ostave svoj trag na njemu! Mogućnosti za dizajn cegera su neograničene! Minimalizam ili jarke i velike šare, logo, slika ili natpis- na vama je da odaberete, a naše je da to kvalitetno odštampamo!

 

Deo savremene mode

U poslednje vreme se na ulici sve se češće sreću devojke i žene koje ceger nose umesto klasičnih torbi. Lagani, neutralnih boja, sa interesantnim motivima, predstavljaju pravi izbor za žene koje su praktične, a istovremeno teže da aksesoarima izraze svoju ličnost! Osmislite dizajn koji će poželeti da nose!

 

 

Pogledajte našu široku ponudu cegera, papirnih kesa i torbi, ili se odlučite za neki drugi reklamni materijal! Za sve potrebne informacije budite slobodni da nas kontaktirate!

Tim štamparije Penda