fbpx

Brendiranje – postavite vaš brend na vrh

U moderno vreme reklame i reklamni mateijal su svuda oko nas na svakom koraku, ali one reklame koje su najbolje osmišljene i dizajnirane se najduže pamte.

Budite oprezni sa predstavljanjem svog brenda!

Veoma je važno kako klijenti i potencijalni kupci vide i dožive vaš brend. U moru raznih reklama tv reklama, reklama u novinama, radio reklame i internet reklama bitno je biti autentičan i potpuno svoj. Da bi reklama bila pravi pogodak u metu bitno je da se dobro pripremi i isplanira cela akcija reklamiranja. Postavlja se više pitanja šta se reklamira, ko su potencijalni porošači robe ili usluge, prostor na kom se planira promocija istog  i na kraju koliko dugo želite da traje promocija to jeste reklamiranje. Sama ocena kog kvaliteta je breniranje uradjeno daće vam potrošači i opšta populacija kroz interakciju sa kampanjom koja je uradjena putem reklamiranja.

Reklamni materijal iz naše ponude je uvek prilagodjen potrebama klijenta. Vodimo uredno računa o kvalitetu, pakovanju, dizajnu i preporučujemo najbolju i najpogodniju štampu za brendiranje odabranih proizvoda. Brinemo za svoje klijent da njihov materijal bude lep i privlačan svim korisnicima koji ga dobiju na korišćenje.

rokovnik b5
štampa rokovnika

Prilagodite ih svom poslu i oblasti delovanja.                                                                                                      Prednost velikog izbora reklamnog materijala kod nas je u tome što možete odabrati artikle koji su bliski oblasti u kojoj delujete. Primera radi u koliko je vaša kompanija u oblasti nekretnina imamo priveske u obliku kućice ili usb memorija u obliku kućice ili ključa.

Na slikama iznad možete pogledati reklamni  materijal za firmu TROYing iz Beograda. Po zahtevu klijenta radili smo štampu na reklamnom materijalu , rokovnici, hemijske olovke, metalne hemijske olovke, zidni satovi i kalendari.  Olovke smo štampali tehnikom tampon štampa, metalne hemiske olovke smo laserski gravirali, upaljače štampali kao i zidni sat na uv mašini. Da bi se istakao kvalitet i pokazala elegancija rokovnike smo brendirali tehnikom suvi žig.