fbpx

Brendirajte kuhinjske setove!

Da li verujete da kuhinjski predmeti koje svakodnevno koristimo mogu da budu efektan reklamni materijal? U štampariji Penda vlada mišljenje- sve može da bude odličan reklamni materijal ako je kvalitetno brendirano originalnim dizajnom! Zato, dajte šolje, činije, otvarače za flaše, setove noževa i daske za sečenje- mi znamo šta ćemo sa njima! Evo šta smo smislili!

Otvarači za flaše

Znate onaj trenutak kada vam dođu gosti, donesu pivo, a vi brže bolje požurite da pronađete otvarač za flaše, kad ono- nema ga! Da ne biste dolazili u situaciju da improvizujete otvaranje pivske flaše ili da neko od vas demonstrira one trikove iz srednje škole, nabavite više otvarača za flaše. Eto razloga da upravo njih birate za reklamni proizvod! I ne, ne moraju da budu dosadnog izgleda. Zanimljiva boja, sa inspirativnim natpisom uz logo vaše firme, može da nasmeje grupu žednih prijatelja i označi početak dobre zabave!

 

 

Setovi noževa i daske za sečenje

Set noževa je nešto što je definitivno svima potrebno, posebno onima koji dobar deo dana vole da provedu u kuhinji. Štaviše, korišćenje posebnih setova noževa za sir može da bude svojevrstan užitak tokom večere s prijateljima! Uz to, naravno, dolazi i kvalitetna drvena daska za sečenje! Zašto onda ne biste bili smeli i originalni, pa poklonili brendirani set noževa ili drvenu dasku za sečenje? Slažemo se da nije tipičan reklamni materijal, ali ako je vaša firma na neki način povezana sa kulinarstvom ili možda vinarijama, ovakav odabir biće pun pogodak! Elegantan brending drveta daće posebnu notu vašem poklonu! Neka originalnost bude ono po čemu će vas prepoznavati!

 

 

Posude za hranu sa escajgom

Ubrzan način života neretko nas tera da svoje obroke imamo u hodu ili na nekim mestima koja nisu predviđena za obedovanje, npr. u kancelarijama. Uz to ide i potreba da se zbog takvog načina života hranimo zdravije, te se trudimo da obroke kad god možemo spremamo i nosimo sa sobom. Ono što nam je danas sve više potrebno su specijalizovane posude za hranu sa escajgom koje nam olakšavaju ručanje na bilo kom mestu! Neka vaš izbor za reklamni proizvod bude upravo to! Podstaknite svoje klijente i kupce da brinu o svojoj ishrani, a ako već to rade, poklonite im novu posudu za hranu koju će sa zadovoljstvom poneti na posao. Verujte, biće vam zahvalni u onim situacijama kada omiljenu posudu zaborave negde, pa sledećeg dana treba da nose svoj ručak u kutuji od sladoleda. U našoj ponudi se nalaze posebno eko posude za hranu sa prostorom za escajg koje se savršeno uklapaju u savremeni način života. Uz adekvatan brending biće pravi reklamni proizvod kojem će se obradovati!

 

 

Na našem sajtu, u odeljku ,,kućni setovi“, pronađite još mnogo različitih reklamnih proizvoda za svakodnevno korišćenje! Ove reklamne proizvode ne mogu da odbiju- svima su potrebni!

Za sve potrebne informacije budite slobodni da nas kontaktirate. Tim štamparije Penda je spreman da vam da savete i informacije i kada je u pitanju odabir reklamnog materijala i brendiranje različitim tehnikama štampe.

Proverite zbog čega nam se klijenti stalno vraćaju!


+ 381653399973