fbpx

8. mart – kod Pende po poklone!

Približio se još jedan praznik koji tradicionalno odlikuje darivanje – 8. mart, dan žena. Iako se kod dama često čuje da ovaj praznik ne slave i ne obeležavaju, nećete pogrešiti ako se ipak opredelite za mali znak pažnje koji ćete im uručiti tog dana. Ono što je važno je da napravite razliku među poklonima, jer ne možete isti poklon dati koleginici i sestri.

Naravno, štamparija Penda je opet tu za vas- pomoći ćemo vam da sve poklončiće rešite na jednom mestu- kod nas. U nastavku teksta pročitajte nekoliko ideja za poklone i razmislite koji bi bili pravi izbor za dame koje ćete darivati tog dana.

1. Šolje

Šolje sa printom su pun pogodak za poklanjanje! Na njima možete odštampati fotografiju, neku lepu poruku ili somboličan crtež- pokažite da ste ovom poklonu posvetili vreme i pažnju! Šolje možete napuniti bombonama ili čokoladicama, a mogu biti i deo nekog dobro osmišljenog paketa.

2. Majice sa porukom

U štampariji Penda postoji veliki izbor majica različitih modela i boja. Majice mogu biti odličan poklon kako vašim poslovnim saradnicama, tako i vašim rođakama i drugaricama. Odštampajte neku lepu poruku, zajedničku fotografiju i oduševite pripadnice lepšeg pola.

3. Olovka i rokovnik

Ovaj komplet je i praktičan i lep! I olovka i rokovnik su predmeti koji su upotrebljivi i traju! A ukoliko dodate i svoj lični pečat nekom lepom porukom ili simbolom- eto pravog osmomartovskog poklona!

4. Kišobran

Ovaj kišni mart je prava prilika da napravite izuzetak i izađete iz klišea- poklonite kišobran za 8. mart. Iako se na prvi pogled ne čini kao uobičajen poklon, niko ne može da ospori njegovu praktičnost- naročito tokom ovih kišnih meseci. Personalizujte ga i ostavite svoje dame bez daha! Praktičnost pre svega!

5. Cegeri

Cegeri su odavno postali mnogo više od torbe za prodavnicu- postali su modni detalj. To je razlog što ih možete videti svuda- cegeri su počeli da menjaju tašne u nekim prilikama. Pozovite štampariju Penda i izaberite ceger od odgovarajućeg materijala i odgovarajuće boje i nećete pogrešiti!

Ukoliko želite naše usluge, savete i ideje, pozovite štampariju Penda još danas!