fbpx
smart-watch-Penda reklamni materijal

4 super TECH promo proizvoda koje morate imati

Ukoliko počinjete da gradite identitet svog brenda ili ste već duže vreme na tržištu, ali ste odlučili da nešto promenite, pročitajte ovaj tekst do kraja! Do sada se tim iz štamparije Penda trudio da Vam opiše različite promotivne proizvode. Ukazivali smo na to koje prednosti ti proizvodi imaju u odnosu na neke druge. Predlagali smo Vam različite načine reklamiranja u zavisnosti od toga koja Vam je ciljna grupa i kom tipu potrošača/ konzumenta se obraćate.

Ovom prilikom smo odlučili da Vas povedemo u svet modernih tehnologija, odnosno da Vam predložimo nekoliko efikasnih načina reklamiranja uz pomoć različitih zanimljivih gedžeta koji mogu biti od koristi potrošačima iz različitih ciljnih grupa.

  1. Smartwatch

Mobilni telefoni su postali važan deo naše svakodnevnice. Smartwatch povezan na telefon je vaš digitalni poslovni asistent, podrška pri rekreaciji, savetnik u očuvanju zdravlja. Odštampajte svoj logo na njemu i budite uvek pri ruci svojim klijentima.

  1. Wireless punjač

O ovom proizvodu nema potrebe da puno govorimo. Poznato je u kojoj su meri mobilni telefoni uključeni u svakodnevicu svakog potrošača. I koliko nervoze izaziva prazna baterija! Neka Wireless punjač bude deo Vašeg promotivnog materijala- tvrdimo Vam da će Vaši klijenti biti oduševljeni!

  1. Wireless slušalice

Još jedan od proizvoda koje možete brendirati svojim logom i biti sigurni da će ga onaj ko ga dobije zaista koristiti. Zaglušite neprijatne zvuke gradskog saobraćaja uz ove efektne slušalice i stavite fokus na svoj brend! I na neku dobru muziku!

  1. Bluetooth zvučnici

Jedna od interesantnih inovacija iz polja tehnike i promo proizvoda su svakako bluetooth zvučnici. Izuzetno su pogodni za brendiranje, te predstavljaju odličan promo proizvod. A muzika je uvek dobrodošla!

 

Za sva pitanja, nedoumice i savete, pozovite štampariju Penda! Tu smo da Vam izađemo susret!


+ 381653399973