fbpx
vizit kartice- zlato tisak, suvi zig

3 razloga da odštampate svoju vizit kartu

Da biste se istakli u poslu, nije potrebno da uvek budete inovativni. Naprotiv, držati se već oprobanih stvari neretko je ključ uspeha- uz primese Vaše originalnosti! Ova deviza može da se primeni i kada je reklamni materijal u pitanju, a posebno vizit kartice  koje, složićete se, svi štampaju! Zašto ih onda ne biste i Vi nabavili za sebe i svoju firmu? Budite originalni, a profesionalni! Pustite mašti na volju i osmislite vizit kartu koja će Vam doneti prepoznatljivost u Vašoj sferi poslovanja! Evo 3 razloga da već danas isplanirate dizajn svoje vizit karte!

Vizit karta kao biznis lična karta!

Ličnu kartu svi moramo imati! Ako vizit kartu posmaramo kao ličnu kartu u svetu biznisa, ovom logikom dolazimo do sledećeg- vizit kartu morate imati! Gotovo svi poslovi iziskuju direktnu ili indirektnu komunikaciju sa ljudima. Ne postoji bolji način da brzo, jednostavno i efektno predstavite sebe i svoju firmu od uručivanja smisleno dizajnirane vizit karte! Iako je ovo sitnica koja se nekima podrazumeva, zasigurno stvara utisak profesionalnosti. Sitnice govore o Vama!

Jednostavno, a efektno!

Već smo pomenuli da uz pomoć vizit karte možete na jednostavan i brz način da upoznate klijenta sa onim što radite. Digitalizacija nam je omogućila da kontakte beležimo u pametne telefone, no to ne znači da se uvek i u svakoj situaciji setimo da neke kontakte memorišemo. Vizit karta ostaje, fizički je vidljiva, a uz efektan dizajn, budite sigurni da će Vaš kontakt ostati upamćen. Telefon može da se pokvari, a vizit karta uvek ostaje!

Neograničene mogućnosti dizajna!

Na vizit karti, po pravilu, uvek stoje osnovni podaci- ime, prezime, zvanje ili naziv radnog mesta, kontakt telefon, email, a u poslednje vreme i podaci o društvenim mrežama i naziv firme. No, to Vas ne ograničava da budete kreativni! Osmislite interesantan i primamljiv dizajn koji ćete odštampati na kvalitetnom kartonu, posebnom tehnikom štampe. Možda da iskoristite neku smislenu ilustraciju i pokažete da ste spremni za saradnju? Na Vama je da odlučite! Ne plašite se da budete originalni!

Štamparija Penda može da se pohvali bogatim iskustvom u izradi različitih vizit kartica. Po narudžbini klijenata radimo i ekskluzivne vizit kartice! Možete ih pogledati OVDE!

Za sve informacije budite slobodni da nas kontaktirate! Tim štamparije Penda je tu za Vas i Vaš biznis!


+ 381 65 33 999 73