fbpx

Dukserice

Zimske boje donose i duge rukave, a mi smo se pobrinuli da u ponudi imamo dukserice za svačiji ukus. U nastavku se podsetite na tri neprevaziđena modela po sniženim cenama do isteka zaliha ili do 28.02.2019.

Za poručivanje i proveru dostupnih količina i boja kliknite na sliku u nastavku.

280 g/m2 unisex dukserice koje sadrže 80% pamuka i 20% poliestera. Dostupne u veličinama od XS do 3XL u bojama koje su prikazane na slici.  Velika površina koja je pogodna za štampu, daje mogućnosti igre i maštovitosti kako bi Vaša reklama došla do izražaja.
CHAMP 52.009 – dukserica sa kapuljačom. Karakteristike: džep napred, okovratnik ojačan trakom, učkur u kapuljači u boji dukserice, elastične ranfle na rukavima i dnu, dodatni štepovi na ramenima, rukavima i dnu. VP cena 8,29 eur.
WINNER 52.006 – dukserica sa kapuljačom i rajsferšlusom. Karakteristike: dva džepa napred, okovratnik ojačan trakom, učkur u kapuljači u boji dukserice, elastične ranfle na rukavima i dnu, dodatni štepovi na rukavima, ramenima i dnu. VP cena 9,39 eur.
SPRING 52.005 – dukserica sa okruglim izrezom, sa elastičnom ranflom oko vrata, na rukavima i dnu, dodatnim štepovima na ramenima, rukavima i dnu. VP cena 7,39 eur. Na svim ovim tekstilnim proizvodima moguće je brendiranje u tehnikama sito štampa, preslikačemi vezom. U zavisnosti od količine i željene aplikacije odredjuje se tehnika brendiranja. Za tiraže veće sa manjim brojem boja pogodna je direktna sito štampa ,a za aplikacije punog kolora  pogodna je tehnika flaexo preslikaca koji se rade u digitalnoj štampi a kasnije se pomoću ugrejaneprese penose direktno na površinu dukserice.