fbpx
Penda ugostiteljski 2

Vodič za uređenje restorana – nekoliko ideja koje će Vam olakšati posao

Leto uveliko traje i godišnji odmori su u toku! Svi koji imaju priliku da uživaju sa najmilijima, tu priliku i koriste. Mi u štampariji Penda smo neumorni- tu smo za vas i tokom sezone godišnjih odmora. Jer, svi se sećate basne Cvrčak i mrav, zar ne?! Lepo vreme je pravo vreme za pripremu nove radne sezone koja počinje tokom jeseni. Ukoliko ste i Vi kao i mi vredni kao mrav iz pomenute basne, a pritom radite u ugostiteljstvu, odlučili smo da Vas podsetimo na našu bogatu ponudu artikala za opremanje restorana!

Ukoliko sada opremate ugostiteljski objekat, važno je da Vas podsetimo na sve one artikle koji će Vam biti neophodni s praktične strane, ali i na one koji će služiti u svrhe reklamiranja Vašeg restorana ili kafića:

  1. Čaše i šolje

Ne treba posebno objašnjavati zašto su Vam neophodne velike količine šolja i čaša. A ukoliko se opredelite da na njima odštampate logotip restorana ili neku interesantnu poruku svojim gostima, nećete pogrešiti!

  1. Kecelje

Pored praktične upotrebe koju kecelje imaju, one su važne i za opšti utisak koji ostavljate na goste. Ukoliko Vaši zaposleni koriste kvalitetne kecelje sa logotipom firme, dominantan utisak koji ćete ostaviti je prefinjenost i ozbiljnost.

  1. Podmetači

Znate kako kažu, suština je u detaljima! Posvetite pažnju sitnicama i pažljivo odaberite podmetače. Budite kreativni i dovitljivi! A kreativni tim iz štamparije Penda Vam može pomoći da donesete odluku i napravite pravi izbor!

  1. Meniji i novčanici

Izbrendirajte kvalitetne jelovnike i novčanike za svoje zaposlene. Važno je da izaberete dobro izrađene proizvode jer su ove stvari podložne habanju.

Ne zaboravite, ako želite da Vaš ugostiteljski objekat postane mesto sa tradicijom, vodite računa o detaljima. Usluga treba da bude kvalitetna i pouzdana.

To je princip koji tim iz štamparije Penda neguje, i to je ono što nas izdvaja od konkurencije!