fbpx

USB memorija- netipičan i višestruko koristan reklamni materijal!

Pri kraju smo tekuće godine, a sve bliži novoj i praznicima. Pravo je vreme da se razmišlja o reklamnim materijalima koji će se deliti kao pokloni! Prošle nedelje smo Vam predlagali interesantne antistres loptice, a pre nje uvek potrebne i nezaobilazne olovke. Ove nedelje Vam prikazujemo benefite odabira USB memorija za reklamni materijal!

Usled savremenog stila života i činjenice da svi koristimo kompjutere i lap-topove, kako iz poslovnih, tako i iz svakodnevnih potreba, USB memorija postaje stvarčica koju svako treba da ima! Funkcionalnost USB memorija čini ga višestruko korisnim reklamnim materijalom.

 

Evo pet razloga zbog kojih je USB memorija dobar reklamni materijal!

 

 

Netipičan reklamni materijal;

Koliko ste puta dobili USB memoriju kao reklamni materijal neke kompanije? Pretpostavimo, ne tako često. Istina, USB memorije nisu prvi izbor kompanija za reklamni materijal! Ali to ne znači da u bliskoj budućnosti ne mogu da postanu. Svakako, odabirom USB memorija za reklamni materijal možete da se izdvojite od konkurencije i ostanete upamćeni po originalnosti!

Svima je potrebna!

Kao što smo konstatovali na početku teksta, savremeni stil života stvara potrebu da svoje elektronske podatke čuvamo na USB memorijama. Kako su one ograničenog prostora za skladištenje podataka, što ih više imamo- to bolje! Budite sigurni da USB memoriju niko neće odbiti kao reklamni materijal, niti će zaboraviti na njega!

Često se koristi;

S obzirom na to da na USB memorijama neretko čuvamo značajne podatke, posebno ako su vezane za posao, često ih koristimo. Često korišćenje povećava verovatnoću da Vaš brend i Vaša kompanija budu zapamćeni i nesvesno se pojave kao izbor kada im zatreba Vaš proizvod/usluga!

Mogućnost davanja dodatnog reklamnog materijala!

Kako USB memorije skladište elektronske podatke, zašto Vi ne biste unapred ubacili u njih svoj elektronski reklamni materijal i tako ih poklonili ? U tome je prednost USB memorija u odnosu na druge reklamne materijale. Podelite svoje PDF priručnike, brošure, prezentacije i druge elektronske fajlove kako biste svoje potencijalne klijente upoznali za radom Vaše kompanije! I sve to uz pomoć jednog reklamnog materijala!

Lasersko graviranje USB memorije;

USB memorije su odlična podloga za lasersko graviranje! Lasersko graviranje je najbolji način za obeležavanje reklamnog materijala. Brže, preciznije i postojanije od svih drugih oblika štampe!

Pogledajte našu široku ponudu USB memorija, ali i druge reklamne materijale koje nudimo! Tu smo za Vas, kontaktirajte nas!


+ 381653399973