fbpx

Sa vama kod kuće, na poslu i u pokretu!

U čemu pijete kafu ili čaj? Da li imate omiljenu šolju ili možda termos? Ili vam je nebitno iz čega pijete? Bilo da imate omiljenu šolju ili ne, činjenica je da su one potrošni materijal! Kako se često koriste, često se i lome, pranjem se habaju, a mnoge nam i dosade. Zato su šolje pravi izbor kada je u pitanju reklamni materijal! Evo šta vam nudimo!

Kod kuće ili u kancelariji

Klasične šolje savršene su za kafu ili čaj koji se piju u miru, za trpezarijskim, klub ili kancelarijskim stolom! Poseban užitak pružaju šolje interesantnih boja i natpisa- zato vredi potruditi se oko dizajna! Sve šolje koje imamo u ponudi pogodne su za personalizaciju različitim tehnikama štampe. Na kraju, klasične šolje ne moraju da se koriste za piće! Odličan su ukras za kuhinjske ormariće, a mogu da posluže i kao držači za olovke na kancelarijskim stolovima. Pustite mašti na volju!

 

Za poneti

Život u velikim gradovima često ne dozvoljava mirno buđenje uz kafu, kod kuće. No, to ne znači da kafa ili čaj ne mogu da se piju na putu do posla! Odaberite neku od naših šolja sa poklopcem koje su savršene za jutarnju kafu u pokretu! I ne brinite o tome da će biti problematično držati vrelu šolju u ruci- odlučite se za one sa silikonskim držačem i uživajte u piću! Osmislite interesantnu štampu i budite sigurni da će vaša šolja privući pažnju gde god da ste krenuli!

 

Za ljubitelje termosa

Termosi su poslednjih godina oživeli! Zapravo su postali toliko popularni, da svi traže svoj termos savršene veličine, oblika i šare! Nekima je termos danas modni detalj! Ne samo da su privlačni za oko, već su i korisni, posebno onima kojima jedna šolja kafe ili čaja nije dovoljna. Budite u trendu i poklonite lepo dizajnirani termos! Vaši klijenti i saradnici će vas rado reklamirati!

 

 

Posetite naš sajt kako biste pogledali celokupnu ponudu šolja i termosa, ali i druge reklamne materijale koje smo pripremili za vas! Svi su pogodni za brendiranje različitim tehnikama štampe!

Tim štamparije Penda je tu za sva vaša pitanja!


+ 381653399973