fbpx

Reklamni materijal za 2022.

Na pragu nam je pretposlednji mesec u godini! Šta to znači za firme? Vreme je za pripremu reklamnog materijala za narednu godinu! Ne, nije rano! Da li znate da je upravo novembar mesec najaktivniji mesec za pripremu reklamnog materijala za početak godine? Opremite se pre svih i obezbedite svojoj firmi rokovnike i kalendare na vreme! Evo šta vam pripremamo!

Kalendari

Tradicionalni reklamni proizvod pred Novu godinu definitivno je kalendar! Bez obzira na to što većina nas koristi digitalni kalendar na telefonu, i dalje postoji potreba da po jedan ili nekoliko kalendara imamo i kod kuće ili u firmi. Kao i svake godine, i za 2022. godinu smo vam pripremili nekoliko različitih vrsta stonih i zidnih kalendara, mesečnih, dvomesečnih i tromesečnih, sa našim ili vašim motivima. Ako želite nešto drugačije, odaberite zidne porodične planere za 2022. godinu!

 

 

Rokovnici i notesi

Organizacija vremena je na prvom mestu sa početkom svake nove godine! Važni događaji, poslovni sastanci i ostale bitne beleške najbolje je upisivati sistematično u rokovnike ili notese. Rokovnici i notesi su najčešći izbor kada je reklamni materijal u pitanju, ali i najupotrebljiviji reklamni proizvod. Zato je, pred početak nove godine, upravo najveća potražnja za rokovnicima! Pogledajte našu ponodu rokovnika i notesa OVDE i rezervišite ih dok traju zalihe!

 

Olovke

Uz rokovnik neretko ide i brendirana olovka! Najčešće je to hemijska olovka, no, ukoliko želite da budete originalni, birajte grafitne! Koliko god stvari napredovale i menjale se, neke će trajati zauvek- ovo definitivno važi za olovke! Plastične, metalne, grafitne, u različitim bojama, sve pogodne za brendiranje! Odaberite onu koja ide uz vaš brend!

 

Pripremite svoj reklamni materijal za predstojeću 2022. godinu već danas! Kontaktirajte nas– naš tim je spreman da odgovori na sva vaša pitanja i pomogne vam u odabiru reklamnog materijala i tipa štampe. Štamparija Penda zna kako se ulazi u novu godinu!


+ 381653399973