fbpx
Kucni ljubimci-Penda reklamni materijal

Promo proizvodi za vlasnike kućnih ljubimaca

Vlasnici kućnih ljubimaca su u ovoj godini imali pune ruke posla, naročito ukoliko su morali da rade od kuće. Njihovi ljubimci su se privikli na činjenicu da su im vlasnici stalno prisutni u stanu ili kući, i da mogu vrlo jednostavno da im se posvete i tokom radnog vremena. Sada, kada se septembar bliži, mnogi se vraćaju na svoja radna mesta i ponovo se svakodnevne rutine menjaju. Većina vlasnika kuca i maca se ponovo nalazi pred izazovom- kako će se njihovi ljubimci osećati dok su oni na radnom mestu?

Zbog toga oni koji se bave marketingom u kompanijama čija su ciljna grupa vlasnici kućnih ljubimaca, treba da uzmu u obzir da u svrhe reklamiranja uključe promo proizvode koje će kućni ljubimci obožavati! Evo nekoliko najjednostavnijih, ali i najpopularnijih promo proizvoda koje morate uključiti u svoju kampanju:

1. Igračke za kuce i mace

Kućni ljubimci obožavaju pažnju! Vlasnici ih maze, paze, šetaju, igraju se sa njima… Zbog toga su gumene igračkice sjajan promo proizvod na koji možete odštampati logo svog brenda! Svakodnevna igra i uživanje mogu biti pravi trenutak za vaše osvajanje tržišta! Igračkice će privući pažnju i ostalih vlasnika ljubimaca u obližnjem parku! Odlična strategija za širenje svesti o brendu, zar ne?!

2. Krevet za ljubimce

Kuce i mace uživaju u mekanim i udobnim prostirkama koje im vlasnici obezbeđuju. Ipak, s vremena na vreme, potrebno ih je zameniti zbog higijenskih razloga! Zbog toga su ležaljkice, prostirke ili krevetići za ljubimce odličan promo proizvod- korisni i Vašem brendu i ljubimcima!

3. Posude za hranu i vodu

Postoje danas različite vrste posuda za hranu i vodu. Mogu biti različitih boja, napravljene od različitih materijala, mogu biti kućne ili putne… Za koje god da se odlučite da poklanjate, znajte da ćete ostaviti utisak na vlasnike ljubimaca i napraviti dobar potez kada je Vaša kampanja u pitanju.

4. Majice za ljubimce

Pored toga što danas predstavljaju modni detalj, da li ste znali da odela za kuce imaju važnu ulogu za psa? Kada im je nešto obmotano oko tela, kuce se osećaju smirenije i sigurnije, te se eliminiše anksioznost i preterano uzbuđenje. Odštampajte svoj logo i delite ove majice u sklopu svoje kampanje i uspeh je zagarantovan!

Ukoliko Vam je potrebno još ideja, saveta i , naravno, usluge štampe, pozovite štampariju Penda!