fbpx

Promo proizvodi za sve koji koriste pametne telefone- dakle, za sve!

Retko ko u današnje vreme ne koristi pametni telefon. Ovi uređaji su promenili svakodnevicu savremenog čoveka zauvek! Ono što je ključno jeste da su olakšali komunikaciju, ali i brojne druge segmente života. Kada je u pitanju promo industrija, postoji veliki broj proizvoda koji se mogu koristiti u reklamne svrhe, a koji će koristiti svima onima koji poseduju mobilni telefon. Razmislite samo koji je to procenat populacije!

  1. Bluetooth zvučnik

Da li ste već bili u prilici da vidite ili koristite ovaj tip zvučnika? Nezamenjivi su na žurkama, putovanjima, u vikendicama… Prednost ovih zvučnika su male dimenzije, a izuzetan kvalitet zvuka! Ono što je potrebno, jeste da na svom telefonu odaberete muziku koju želite i podesite na zvučniku odgovarajuću jačinu- i žurka može da počne! Ovi uređaji predstavljaju odličan promo materijal, a pogodni su za digitalnu štampu (ukoliko je u pitanju ful kolor) i tampon štampu (ukoliko je u pitanju jednobojna aplikacija).

  1. Bežične slušalice

Kada već govorimo o ljubiteljima dobrog zvuka, moramo da pomenemo i bežične slušalice- omiljeni aksesoar kako mlađe, tako i nešto starije populacije. O njihovoj praktičnosti nema potrebe da posebno govorimo- dovoljno je što nema onog dosadnog opetljavanja kao kod klasičnih slušalica! Postoje različite vrste bežičnih slušalica, na vama je samo da odaberete koje vam odgovaraju! U zavisnosti od modela, pogodne su za tampon i digitalnu štampu.

  1. Pomoćna baterija

Koliko samo nervoze nekad može da prouzrokuje prazna baterija mobilnog telefona! Pomoćna baterija je postala neophodna kako poslovnim ljudima, tako i mladima, a i svima onima kojima je važno da tokom celog dana budu dostupni. Postoje različiti modeli pomoćnih baterija, pa se, u zavisnosti od modela, može birati laserska gravura, digitalna ili tampon štampa.

  1. Maske za telefon

Retko koji vlasnik mobilnog telefona koristi ovaj uređaj bez zaštitne maske! Razlog za to leži u činjenici da maska omogućava duži vek trajanja uređaja, a često sprečava da se telefon prilikom pada polomi ili ošteti. Uvrstite maske u svoju promo kampanju- pogodne su da prenesu različite poruke, praktične su i svima potrebne!

 

Ukoliko vam je potrebno još saveta ili ideja, a i, podrazumeva se, izuzetna štampa, pozovite štampariju Penda još danas! Kvalitet je ono što nas izdvaja!


+ 381653399973