fbpx

Promo proizvodi za kulinarske majstore

Pravi ljubitelji pripreme hrane znaju kakvu draž ceo taj proces nosi sa sobom! Odabir namirnica, mešanje začinskog bilja, arome i mirisi koji ispunjavaju prostor- sve to čini da se osećate kao umetnik prilikom kuvanja. Postoji nekoliko važnih stavki koje ceo taj proces čine lakšim. Prva je odabir kvalitetnih namirnica- jer one čine osnovu celog postupka. Druga je svakako kvalitetno posuđe u kom ćete hranu pripremati. I ono što je posebno važno, i na šta treba obratititi pažnju, jesu sitnice koje olakšavaju kuvanje. Ukoliko je Vaš biznis povezan sa pripremom hrane kako u kućnim uslovima, tako i u restoranima, razmislite o sledećim promo proizvodima koji mogu značajno uticati na to da ljubitelji kuvanja povežu Vaš brend sa svojom omiljenom aktivnošću.

  1. Kecelja

Svi koji pripremaju hranu znaju koliko je važan rekvizit kecelja. Pored toga što štiti odeću od fleka, posebno ističe onoga koji hranu priprema. Kecelje su potrebne u svakom domu, ali i svakom restoranu. To je razlog što su kecelje sjajan promo proizvod. Pogodne su i za vez i za štampanje, u zavisnosti od Vaših potreba i želja.

  1. Termo rukavice

Adekvatna zaštita prilikom kuvanja je od velike važnosti. Termo rukavice su praktične i potrebne jer omogućavaju da vrele posude bezbedno izvadite iz rerne. Ujedno su i odličan promo proivod- traju dugo, i kome god da ih poklonite, znate da će ih zadržati. Tako će trajati i svest o Vašem brendu kod potrošača.

  1. Ljuštilica za voće i povrće

Praktična alatka koja je potrebna u svakoj kuhinji! Odlična je kao promo proizvod kako zbog toga što je povoljna, tako i zbog svoje upotrebljivosti. Ljuštilica olakšava pripremu voća i povrća za konzumaciju, i sigurni smo da će biti odličan izbor za Vašu promo kampanju.

  1. Daska za serviranje ili seckanje

Daske za serviranje su postale broj jedan izbor svih ljubitelja pripremanja hrane. Hrana servirana na dasci deluje prijemčivije i dopadljivije. Ujedno, daska su i trajne, pa su odličan promo proizvod.

Ukoliko Vam je potrebno još ideja, pozovite štampariju Penda još danas, i plasirajte svoj brend na najuspešniji način- uz pomoć vrhunski brendiranih promo proizvoda.


+ 381653399973