fbpx

Praktični Roll-up baneri

Nezaobilazan detalj svakog sajma, kongresa, konferencije, promocije novih proizvoda i usluga nesumnjivo su Roll-up baneri! Roll-up baneri su atraktivan detalj i u kancelarijama, prodajnim salonima, čekaonicama, ili samo kao dekoracija u prostoriji. Na Vama je da odlučite gde ćete ga postaviti! Praktičnost je njegova glavna prednost!

U prilog njegovoj praktičnosti ide fleksibilna struktura i mogućnost prenošenja u posebnimm torbama koje se dobijaju uz svaki Roll-up baner! Vaša reklama ide svuda! Dostupni su u tri veličine, a u zavisnosti od veličine prostora, odaberite onu dimenziju koja će pokazati svu atraktivnost Vašeg Roll-up banera. U našoj ponudi nalaze se Roll-up baneri dimenzija 85 x 200 cm , 100 x 200 cm i 120 x 200 cm.

Roll-up baneri štampaju tehnikom digitalne štampe koja je pogodna kako za zatvorene, tako i za otvorene prostore, kada vremenske prilike to dozvoljavaju. Što je dizajn Roll-up banera atraktivniji, to je efektiniji! Dimenzije platna Roll-up banera dozvoljavaju da se u potpunosti prepustite svojoj kreativnosti! No, ukoliko imate problem s osmišljavanjem dizajna- mi imamo rešenje! Naš tim dizajnera je tu da u skladu sa Vašim potrebama osmisli adekvatan dizajn Roll-up banera. Takođe, tu smo i da Vas posavetujemo pri odabiru odgovarajućih dimenzija Roll-up banera. Prepustite se profesionalcima!

Dugotrajnost i mogućnost ponovnog korišćenja su razlog popularnosti Roll-up banera. Od promocije do promocije, od kancelarije do kancelarije, Roll-up baner će biti sa Vama! A ono što je još važnije, njegovo postavljanje traje manje od jednog minuta! Sa pametno osmišljenim dizajnom Roll-up banera budite sigurni da ćete poslati pravu poruku u pravo vreme!

Za sve informacije o štampi, dizajnu i dimenzijama Roll-up banera budite slobodni da nas kontaktirate. Celokupnu ponudu našeg reklamnog materijala možete pogledati OVDE! Tim štamparije Penda Vam je na usluzi!


+ 381653399973