fbpx

Kakav privezak birate za svoju firmu?

Iz naše široke ponude reklamnih materijala, nekako omiljeni medju našim klijentima su definitivno privesci! Diskretni, a potrebni, s mogućnošću personalizacije različitim tehnikama štampe! Pored olovaka, priveske najčešće naručuju uz neke veće reklamne materijale! Zbog toga težimo da svoju ponudu privezaka stalno obnavljamo i bogatimo različitim modelima! Ovo je samo delić onoga što nudimo!

Metalni privesci

Najpopularniji i najelegantniji su metalni privesci, posebno kada se bira štampa laserskim graviranjem! Neki od njih dolaze u poklon kutiji, što dodatno doprinosi stvaranju utiska profesionalnosti! Neka o vama klijenti pričaju kao o firmi sa istančanim ukusom!

Drveni privesci

Prirodno je uvek pun pogodak! Odaberite neki od naših drvenih privezaka, i izdvojite se iz mase već vidjenih! Nisu uvek prvi izbor i definitivno su za one koji teže da budu jedinstveni! Osmislite svoju štampu i prepustite nam da za vas napravimo malo umetničko delo koje će vaši klijenti rado nositi sa sobom!

Privesci od kože, plute…

Kožni privesci su jednako elegantni kao metalni, posebno kada se na njima radi štampa suvim žigom (blindurkom)! Ako vam se koža ne dopada, odaberite neki od naših privezaka od plute! Privesci od plute su originalan i simboličan izbor ako imate vinariju ili je vaša delatnost usko povezana sa ispijanjem vina!

Višenamenski privesci

Da biste bili sigurni da će vaši klijenti nositi privezak koji ste im poklonili, odlučite se za neki od višenamenskih privezaka! U ponudi imamo priveske sa led svetlom ili metrom i libelom, za one čiji su klijenti majstori, i to u više modela! Ako je vaša firma iz oblasti ugostiteljstva, možda da se odlučite za kvalitetan metalni privezak koji je ujedno i otvarač za flaše? A ako želite da budete društveno odgovorni i širite svest o potrebi brige o mentalnom zdravlju odaberite privezak koji je ujedno i mini antistres loptica!

Za sve potrebne informacije budite slobodni da nas kontaktirate! Našu celokupnu ponudu reklamnih materijala možete pogledati OVDE! Uverite se u naš kvalitet!

Tim štamparije PENDA