fbpx

Idemo na plažu!

Za marketinške kampanje ne postoji vreme i odmor- u kontinuitetu svoju ciljnu grupu treba da podsećate na svoju firmu! Deljenje reklamnog materijala je najsuptilniji način da to radite, a sa uspehom. Posebno ako se prilagodite potrebama svoje ciljne grupe. A ovog leta svi idu na more! To znači samo jedno- vreme je za reklamni materijal za plažu! Tim štamparije Penda Vam je pripremio interesantnu morsku ponudu!

Peškir za plažu

Da li postoji predmet koji je na plaži potrebniji od jednog velikog peškira u interesantnim bojama?! Kladimo se da ćete uživati! Peškir za plažu je apsolutno svima potreban! Ljubitelji mora biće oduševljeni da dobiju jedan, posebno ako ga oplemenite modernim dizajnom! Štamparija Penda vam je na raspolaganju ako želite da uradite unikatne peškire za plažu i obradujete svoje klijente!

Rashladni rančevi i torbe

Hladno piće dobro dođe na plaži! Vaši klijenti će biti presrećni da imaju svoj pokretni mini bar! Odaberite rashladni ranac ili rashladnu torbu kao reklamni materijal i brendirajte je u bojama vaše firme! Neka ovog leta Vaš logo zasija na suncu! Poklonite nešto što će svima zaista trebati!

Lopta za plažu

Malo zabave nikad nije na odmet, posebno na letovanju! Deca će se obradovati loptama za plažu, a verujemo i njihovi roditelji! Za kvalitetno provedeno vreme sa porodicom na plaži, brendirajte lopte za plažu i poklonite ih svojim klijentima! Uz interesantan dizajn, ove lopte biće unikatan reklamni materijal koji će privući pažnju cele plaže!

Pogledajte celokupnu ponudu našeg reklamnog materijala OVDE! Za sve informacije, budite slobodni da nas kontaktirate!

Tim štamparije Penda Vam želi uzbudljivo leto!


+ 381653399973