fbpx

Držači za kartice

Novo u ponudi!

Predstavljamo vam četiri nova modela držača za kartice, aksesoare koji se svakodnevno koriste u poslovnom svetu. Istovremeno ovaj artikal je veoma funkcionalan i koristan poklon.

Novitet u našoj ponudi su držači kartica sa  RFID zaštitom, koji imaju za cilj zaštitu vaših ličnih podataka od moguće zloupotrebe. Od četiri modela koja imamo u ponudi, dva modela predstavljaju futrole koje u sebi sadrže RFID zaštitu. Upotrebom ovih futrola, štitite podatke na vašim karticama i na taj način ćete onemogućiti skeniranje i zloupotrebu.

– ARMOR 34.269 – aluminijumski držač za kartice sa RFIDzaštitom; u ponudi u crnoj i sivoj boji; preporučena vrsta štampe – laserska gravuraVP cena 2,50 eur.
– GUARD 34.265.90 – plastična RFID zaštitna futrola za kartice u beloj boji; za ovaj proizvod preporučujemo tampon i digitalnu štampu, VP cena 0,68 eur.

Pored njih, tu su i:

– HENRY 34.268 – izrađen od plastike u crnoj i sivoj boji; pogodan za štampu metodama digitalne, tampon i sito štampe; VP cena 0,99 eur.
– POST 34.275 – vizitar sa držačem za novac, izrađen od termo osetljive eko kože; dostupan u crnoj, sivoj i plavoj boji; preporučene vrste štampe za ovaj proizvod su suvi žig, laserska gravura, tampon i digitalna štampa; VP cena 2,60 eur.